SEXLEGETØJ – 3 FOR 200 KR.

I denne kategori finder du forskellige stykker sexlegetøj og tilbehør, hvor du får tre dele til kun 200 kroner uanset prisen på de enkelte dele. Lige meget om du vælger tre ens, tre forskellige eller om deres samlede pris er over 200 kroner, får du altså alle 3 for 200 kroner. Der er kun ændret på prisen. Du går ikke på kompromis med produkternes kvalitet eller effektivitet, så det er en perfekt mulighed for at få noget lækkert hjem til en overkommelig pris.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 173
Satisfyer Top Secret + App-styret Vibrerende G-punkt og Anal Stimulator - Rosa
Pris fra 276
TILBUD
Spar 173
Satisfyer Top Secret + App-styret Vibrerende G-punkt og Anal Stimulator - Sort
Pris fra 276
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 100
Kink by Doc Johnson Kink Dual Flex Fjernbetjent Dobbelt Dildo - Sort
Pris fra 749
TILBUD
Spar 30
Love In The Pocket Vibrerende Butt Plug - Sort
Pris fra 39
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 200
Je Joue Nuo App-styret Anal Vibrator - Sort
Pris fra 749
TILBUD
Spar 50
Wand Essentials Whisperz Dirty Talk Butt Plug - Sort
Pris fra 599
TILBUD
Spar 50
Tantus Perfect Plug Anal Sæt - Lilla
Pris fra 349
TILBUD
Spar 300
XuoXuo XouXou Vibrating Expander Butt Plug - Sort
Pris fra 399
TILBUD
Spar 100
Svakom Primo Warming Butt Plug Vibrator - Pink
Pris fra 499
TILBUD
Spar 80
You2Toys Couples Choice Vibrating Finger Extension - Rosa
Pris fra 169
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 50
Anal Fantasy Elite Vibrerende Ass Thruster - Sort
Pris fra 799
TILBUD
Spar 50
Sinful Vibrerende Anal Plug Small - Sort
Pris fra 99
Vis flere produkter

Find lige det du mangler

Du kan enten vælge at eksperimentere med noget nyt, eller købe det, du plejer, til en bedre pris. Til den pris får du produkter med en langt højere værdi og med samme nydelsesværdi. Du kan fylde depotet op med din yndlingsglidecreme eller købe noget, du kunne tænke dig at eksperimentere med, eller begge dele, da du jo kan benytte tilbuddet lige så mange gange, du lyster, og købe for eksempel 6 produkter for 400 kroner eller 9 produkter for 600 kroner. Der er mange muligheder for at få stor nydelse til små penge.

Der er mulighed for at købe ting, du kunne tænke dig at prøve til en billigere pris, eller du kan købe lige det, du ved, du mangler med rabat. Skal du give en gave til for eksempel en partner, er der mulighed for at få lidt ekstra dyre ting til en god pris, uden at gå på kompromis med kvalitet eller nydelse.

Produkterne er af lige så høj kvalitet som ellers, de er bare blevet billigere, og der er mulighed for at mixe og matche, så du kan købe de ting, der vil bringe dig stor nydelse.

Fordele ved 3 for 200-tilbuddet

Hvis du vælger at benytte dette tilbud med 3 for 200 kroner, er der flere fordele. Den åbenlyse fordel er, at 200 kroner for 3 stykker sexlegetøj af god kvalitet simpelthen er en rigtig god pris. Der er mulighed for at sammensætte et køb af 3 ting, hvis samlede værdi klart overstiger 200 kroner, og det er selvfølgelige rart at spare, hvis pengene er små, eller du bare elsker at købe lækre ting til en god pris.

Der er også en fordel, at du uden at vælte budgettet kan prøve nye ting, som du måske har ønsket at prøve. Måske du har afholdt dig fra at købe det, da du ikke ville risikere et halvdyrt fejlkøb. Med dette tilbud kan du med ro og uden store økonomiske udskrivninger prøve noget nyt, som måske bringer dig en større nydelse, end du havde regnet med. Og så er det pludselig et ekstra godt køb.

Skal du give en gave er der også rig mulighed for at give en lækker gave uden at sprænge gavebudgettet. Du har her en klar chance for at overraske en partner, veninde eller ven med noget rigtig lækkert, som forhåbentlig bringer stor nydelse hos modtageren. 3 for 200 tilbuddet vil gøre sig glimrende som en del af en fræk adventskalender for eksempel.

Klar, parat, nydelse

Med dette rigtig gode tilbud med 3 for 200 kroner er der ingen undskyldning for ikke at købe lidt nyt legetøj eller tilbehør. Er budgettet til det, er der jo heller ingen grund til at stoppe efter 3 ting for 200 kroner, du kan jo også fylde kurven med seks varer fra kategorien til en samlet pris af kun 400 kroner.

Sexlegetøj er perfekt som krydderi i sengen, og den gode pris gør det muligt at prøve noget nyt. Tag chancen og find nye måder at nyde på enten alene eller med en partner.