Kyskhedsbælte

Tag jeres dominansleg til nye højder med et kyskhedsbælte. De er både oplagte til ham og hende, der holder af at miste magten over sit eget kønsorgan. Når først man er låst inde, kan det være ekstra pirrende at blive tirret uden at kunne gøre noget ved det. Her ser du et bredt udvalg af kyskhedsbælter til både mænd og kvinder, så det er muligt at overgive kontrollen helt og aldeles.

TILBUD
Spar 37
Points of Intrigue Tilbehør til CB Kyskhedsbælte - Black
Pris fra 342
TILBUD
Spar 37
Points of Intrigue Tilbehør til CB Kyskhedsbælte - Clear
Pris fra 342
TILBUD
Spar 38
Bon4 Silikonering Til Kyskhedsbælte - Clear - S
Pris fra 71
TILBUD
Spar 38
Bon4 Silikonering Til Kyskhedsbælte - Clear - M
Pris fra 71
TILBUD
Spar 38
Bon4 Silikonering Til Kyskhedsbælte - Clear - L
Pris fra 71
TILBUD
Spar 38
Bon4 Silikonering Til Kyskhedsbælte - Clear - XL
Pris fra 71
TILBUD
Spar 69
CB-X Sort U-Ring til CB Kyskhedsbælte - Black - 2XS
Pris fra 130
TILBUD
Spar 69
CB-X Sort U-Ring til CB Kyskhedsbælte - Black - XS
Pris fra 130
TILBUD
Spar 69
CB-X Sort U-Ring til CB Kyskhedsbælte - Black - S
Pris fra 130
TILBUD
Spar 69
CB-X Sort U-Ring til CB Kyskhedsbælte - Black - M
Pris fra 130
TILBUD
Spar 69
CB-X Sort U-Ring til CB Kyskhedsbælte - Black - L
Pris fra 130
TILBUD
Spar 69
CB-X Sort U-Ring til CB Kyskhedsbælte - Black - XL
Pris fra 130
Vis flere produkter

Total kontrol med kyskhedsbælter

Ifølge myterne er kyskhedsbælter fra Middelalderen, hvor kvindernes underliv blev låst med lås og slå, så de kunne forblive jomfruelige, indtil de skulle giftes væk. I dag er kyskhedsbæltet et stykke erotisk legetøj, der særligt bruges i dominanslege, hvor den ene part får fuld kontrol over partnerens kønsorgan. Det er derfor et stykke legetøj til jer, der dyrker kinky lege med kontrol og magt.

De fleste kyskhedsbælter eller pikbure kan låses med lås og nøgle, så du kan overlade nøglen til din dominante partner. Hermed bliver det helt op til din partner, hvornår du må blive sluppet fri og få forløsning. Det kan være meget ydmygende både for en aften eller at gå med det under tøjet, når du bevæger dig ud i dit helt almindelige hverdagsliv.

Kyskhedsbælter til kvinder

Med et kyskhedsbælte får du kontrol over din partners lyst. De fleste kyskhedsbælter til kvinder er lavet, så de skal sidde som en trusse, der er låst til kroppen.

Bælter til kort tids brug er ikke udstyret med huller til urin og afføring. De kan derfor ikke anvendes over længere tid, men kan være et frækt indslag til jeres leg. Disse er ofte en form for lædertrusse, der kan spændes om kroppen, så der ikke er adgang til hendes underliv, før den dominante bestemmer det.

Ønsker du derimod at være låst inde over lange perioder, så skal du vælge et kvalitetsbælte med mulighed for også at komme på toilettet med det på. Disse er ofte mere avancerede, men derfor også i højere kvalitet for øget komfort.

Pikbure til mænd

Hvis du vil have helt kontrol over din mand, så kan et frækt pikbur sikre dig al kontrollen. Det smarte ved pikburet, som kyskhedsbæltet til mænd også kaldes, er, at det fastholder penis. Derved holdes erektionen også i samme facon som buret, hvilket kan være både ydmygende og frustrerende for ham.

De fleste pikbure har en lille hængelås med to medfølgende nøgler, så penis kan blive låst inde. Giv din partner nøglerne, så du ikke selv er i kontrol over muligheden for at blive lukket ud.

Skal det være ekstra avanceret, så kan du også få bure, der kan både låses og låses op via en app. Det er oplagt til jer, der vil lege på afstand eller er tvunget til det grundet langdistanceforhold.

Husk at tjekke dimensionerne på buret, så du er sikker på, at det passer. Særligt hvis han skal gå med buret over længere tid, er det vigtigt, at det sidder behageligt og passer til hans penis.

Kyskhedsbælter i læder, plastik eller metal

Kyskhedsbælter og pikbure kommer i mange forskellige typer af materialer. Læder føles meget behageligt mod huden, og det kan også visuelt se ekstra pirrende ud, hvis du tænder på looket. Læderudgaverne er dog mindre hygiejniske, når de skal bæres over længere tid, da de ikke så let kan vaskes.

Derimod er både bælter og bure i metal eller plastik gode til langtidsbrug. De er lette at holde rene, hvis man skal kunne komme på toilettet med dem på. Derfor er de det hygiejniske valg til dem, der nyder at være låst inde i lange perioder.