Økologisk glidecreme

Med et stigende fokus på, hvad vi både omgiver os med og putter i vores krop, så er det også vigtigt at tænke over dine valg i sengen. Hvis du gerne vil undgå skadelige eller allergifremkaldende stoffer i din glidecreme, så er markedet heldigvis boomet med nye muligheder. Er du på udkig efter en økologisk glidecreme, der ikke kun er god for dig, men også for miljøet, så tjek udvalget ud herunder. Der er nemlig mange spændende muligheder, når det kommer til økologisk glidecreme, hvis du vil bruge en naturlig hjælp til at få de seksuelle oplevelser lidt mere nydelsesfulde.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 15
YES Vandbaseret Intimpleje og Glidecreme 50 ml    - Clear
YES Vandbaseret Intimpleje og Glidecreme 50 ml - Clear
Pris fra 84
GRATIS FRAGT
System JO Certified Organic Lubricant Økologisk Glidecreme
System JO Certified Organic Lubricant Økologisk Glidecreme
Pris fra 89
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Organics Oceanics
Organics Oceanics
Pris fra 99
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Organics Natural
Organics Natural
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Sinful Økologisk Anal Glidecreme 100 ml     - Clear
Sinful Økologisk Anal Glidecreme 100 ml - Clear
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
YES Oliebaseret Intim Glidecreme 40 ml     - Clear
YES Oliebaseret Intim Glidecreme 40 ml - Clear
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml     - Clear
Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml - Clear
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
BIOglide Anal 100% Økologisk - 80 ml
BIOglide Anal 100% Økologisk - 80 ml
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Intimate Organics Melt  -  Varmende Glidecreme - 60 ml
Intimate Organics Melt - Varmende Glidecreme - 60 ml
Pris fra 109
GRATIS FRAGT
BIOglide Økologisk Vandbaseret Glidecreme-150 ml
BIOglide Økologisk Vandbaseret Glidecreme-150 ml
Pris fra 109
GRATIS FRAGT
Økologisk Vandbasseret Glidecreme - Sensitive
Økologisk Vandbasseret Glidecreme - Sensitive
Pris fra 124
GRATIS FRAGT
Just Glide Anal Bio Glidecreme 200 ml
Just Glide Anal Bio Glidecreme 200 ml
Pris fra 129
Vis flere produkter

Gør dine seksuelle oplevelser bedre med økologisk glidecreme

Glidecreme er både en god løsning, når du onanerer eller har sex med din partner. Selvom både penis og vagina naturligt producerer et glidemiddel, så er det ikke altid helt nok. Derfor kan glidecreme højne din oplevelse ved at sikre en god glideevne, så du kan nyde alting til fulde.

Det er altid en særligt god ide at anvende glidecreme, når du bruger sexlegetøj. Det vil nemlig give en glat og behagelig oplevelse, og det er faktisk obligatorisk med de fleste former for mandlige masturbatorer. Bevæger du dig ud i anal stimulation, så er glidecreme ligeledes afgørende for en god oplevelse.

Vælg den naturlige løsning med økologisk glidecreme

Der er ingen hindring i at skifte den konventionelle glidecreme ud med en økologisk udgave. Du opnår nemlig præcis samme gode glideevne, som du gør med de almindelige. Forskellen er blot, at du med en økologisk glidecreme er sikret et produkt, der overholder helt fastsatte standarder for indholdet.

Økologisk glidecreme er certificeret, så du er garanteret, at produktet er produceret under ordentlige vilkår og kun indeholder økologiske ingredienser. Mange af de økologiske glidecremer på markedet er ikke kun produceret af økologiske ingredienser, men er ligeledes fri for skadelige og allergifremkaldende stoffer.

Du kan derfor undgå flere skadelige indholdsstoffer i hverdagen, hvis du vælger en naturlig og økologisk udgave. Det gør det let at slippe for parfumer og parabener, så du i stedet nyde en helt naturlig oplevelse.

Pas på dig selv – også under lagnerne

Det er vigtigt at beskytte sig selv og sin partner, når man dyrker sex, men det er ligeledes vigtigt at tage sig kærligt af sit underliv. Hvis du vælger en naturlig og økologisk glidecreme, så undgår du, at dine sensitive slimhinder optager uheldige indholdsstoffer. Kroppen kan nemlig let optage de forskellige stoffer, der er i de produkter, du bruger på huden, og slimhinderne er endnu mere udsatte.

Derudover er det vigtigt at behandle den sensitive hud og bakterieflora i underlivet på bedste vis. Det gælder derfor både de materialer, som dit sexlegetøj er lavet af, men særligt de produkter, du bruger i kønsområdet. Med en god økologisk glidecreme kan du nyde en helt naturlig oplevelse, uden at skulle bekymre dig om indholdet.

Find en god økologisk glidecreme til dine behov

Økologisk glidecreme er i stigende efterspørgsel, og producenterne kommer med nye og spændende udgaver, der stiller alle former for behov. Du kan derfor let finde en helt almindelig økologisk glidecreme både i vandbaserede og silikonebaserede udgaver, men også cremer, der er særligt lavet til eksempelvis analt brug. Nogle glidecremer kommer ligeledes med lidt ekstra såsom en varmende effekt eller med spændende smage.

Om du er til en mere fed konsistens eller ønsker en meget let glidecreme, så er der helt sikkert en økologisk udgave, der passer til dine behov. Det er derfor nemt at finde en god og naturlig hjælp til at få alting til at glide lidt lettere, når lysten melder sig.