Hul strap-on

Du ved sikkert, hvor frustrerende det kan være, når livet i soveværelset bliver lidt for rutinepræget. Desværre er dette et problem, som rigtig mange kender til. Og dét er der flere grunde til. Hvis du lever en travl tilværelse, kan det nemlig godt være svært at finde energien frem til at prøve noget nyt.Heldigvis er der hjælp at hente. I behøver nemlig ikke at opfinde den dybe tallerken for at opfriske jeres sexliv. Måske behøver I blot at introducere jeres soveværelseslege for noget passende legetøj. Det finder I måske her i vores udvalg af hul strap-ons.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
GRATIS FRAGT
Doc Johnson Body Extensions BE Naughty - Sort
Pris fra 1.295
Pipedream Fetish Fantasy Hollow Strap-on Vibrator  - Nude
Pris fra 349
Pipedream Fetish Fantasy Stor Hollow Strap-on Nude - Nude
Pris fra 299
GRATIS FRAGT
Pipedream Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on Sort 30 cm - Sort
Pris fra 649
Pipedream Fetish Fantasy Hollow Strap-on til Ham eller Hende Hudfarvet - Nude
Pris fra 299
GRATIS FRAGT
Pipedream Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on Lys Hudfarve 30 cm - Nude
Pris fra 649
GRATIS FRAGT
Master Series Grand Mamba XL Penis Sleeve - Klar
Pris fra 699
Pipedream Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on 18 cm - Sort
Pris fra 499
You2Toys Oppustelig Strap-on - Sort
Pris fra 499
Sportsheets Banx Hollow Dildo 21 cm - Mørkeblå
Pris fra 399
GRATIS FRAGT
Perfect Fit Zoro Strap-On Harness med Dildo Sort - Sort - L
Pris fra 899
GRATIS FRAGT
Doc Johnson Body Extensions BE Ready - Sort
Pris fra 1.295
Vis flere produkter

Effektivt hjælpemiddel til de eventyrlystne

Den hule strap-on er et tiltagende populært fænomen blandt verdens seksuelle eventyrere – og det er ikke svært at forstå hvorfor. Det fikse udstyr har nemlig rigtig mange fordele:

  • Fræk og ekstremt effektiv hjælp under samleje
  • Mulighed for mere omfattende indtrængning
  • Nyt og pirrende pust til det rutineprægede sexliv

Legetøjet er særligt ideelt til dig, der ønsker at give din partner en dybere og mere stimulerende penetrering, end din egen penis er i stand til.

Sådan fungerer en hul strap-on

En hul strap-on adskiller sig fra en almindelig strap on ved, at den har et hulrum. Dette gør den særligt egnet til mænd, selvom den naturligvis også kan benyttes af kvinder.

Mange mænd kender til følelsen af gerne at ville penetrere deres partner mere omfattende, end det kan lade sig gøre. Dertil kan langt de fleste genkende situationen, hvor penis ikke vil, som de vil. Er du én af dem? Så er en hul strap-on måske den rette løsning. Legetøjet kan nemlig bruges som en effektiv og super fræk hjælp under samlejet. Og med en hul strap-on kan der komme lækker ild under selv det mest lunkne sexliv.

Find den rette hule strap-on

Markedet for strap-ons er efterhånden temmelig stort. Det samme gælder for de hule modeller. Nogle strap-ons er gennemsnitlige i størrelsen, mens andre er ekstra store. Før du endeligt beslutter dig for et produkt, kan det være en god idé at tale med din partner. Så er du nemlig sikker på, at du vælger en strap-on, som passer godt til ham eller hende.

Det er også essentielt, at du vælger en variant i en passende størrelse. Er din strap-on for stor, vil den sidde løst, og så har du sværere ved at bevare kontrollen over legetøjet, når du bruger det. Bruger du derimod en strap-on, der er for lille, vil det komme til at gøre ondt på dig – og det er bestemt ikke meningen.

Du skal også være opmærksom på, at hule strap-ons findes både med og uden sele. Hvis du er nybegynder, kan det anbefales, at du investerer i et sæt, så du ikke behøver at finde dildo og sele separat. Du vil dertil kunne være sikker på, at de to dele passer optimalt sammen. Hvis du allerede har erfaring med strap-ons, kan du sagtens købe dildo og sele hver for sig. Så kan du matche udstyret helt efter eget ønske.

Den frækkeste leg

En hul strap-on er perfekt til dig, der ønsker et frækkere og mere stimulerende seksuelt samliv med din partner. Vil du gerne tilføje ekstra nydelse til legen? Så kan du med fordel vælge en model med vibrator. Denne funktion vil sikre vibrerende penetrering og en endnu mere pirrende oplevelse.

Husk dertil at kombinere legetøjet med en god glidecreme. Cremen vil gøre oplevelsen mere behagelig og langt mere nydelsesfuld for begge parter.