Forspil og Tilbehør

Forspillet er for de fleste par den frækkeste vej til bedre sex. Uanset hvilke fantasier I har, og hvilken seksuel stil I tænder på, kan der købes tilbehør og sexlegetøj, der er perfekt til optakten før sex. Til det romantiske weekendophold kan det være smukke rosenblade, der kan strøs ud på sengen, og til den frække aften derhjemme kan det være et sexspil, der nok skal få jer i den helt rette stemning. Mulighederne er mange, og meget af tilbehøret kan bruges i forskellige anledninger.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 100
Rianne S Essentials Kit D´Amour Pirrings Sæt - Rosa
Pris fra 249
TILBUD
Spar 100
Rianne S Essentials Kit D´Amour Pirrings Sæt - Sort
Pris fra 249
TILBUD
Spar 100
Tenga Iroha by Ukidama Hana Massager - Hvid
Pris fra 599
TILBUD
Spar 171
Tenga Iroha by Ukidama Take Massager - Hvid
Pris fra 528
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 200
Shots Switch No 1 Pleasure Sæt Til Par - Sort
Pris fra 699
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 200
Shots Switch No 1 Pleasure Sæt Til Par - Pink
Pris fra 699
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 200
Shots Switch No 1 Pleasure Sæt Til Par - Lilla
Pris fra 699
TILBUD
Spar 84
Fifty Shades of Grey Sensation Finger Vibrator - Sort
Pris fra 295
Sinful Petite Mini Magic Wand - Sort
Pris fra 299
TILBUD
Spar 100
Tenga Iroha by Ukidama Hoshi Massager - Hvid
Pris fra 599
TILBUD
Spar 50
Satisfyer Sweet Treat Klitoris Spinnator - Hvid
Pris fra 199
TILBUD
Spar 40
Pipedream Fantasy For Her Cheeky Panty Thrill-Her Vibrerende Trusse - Lilla
Pris fra 309
Vis flere produkter

Derfor betyder forspillet så meget

Nydelsen under sex er i høj grad betinget af, at den seksuelle stemning er på plads. Særligt for kvinder har stemningen stor betydning. Forspil er ikke bare en optakt, der leder op til sex. Det er kvalitetstid, hvor der i højere grad end under sex kan skabes en sensuel stemning, og hvor begge parter kan blive tændt op.

Mange par, der har været sammen i flere år, kan have perioder, hvor det kan være svært at finde spænding og magi. De har lært hinanden at kende, og de ved, hvad den anden part tænder på.

Selvom det er med til at skabe tryghed, kan det betyde, at tiden både før, under og efter sex kan føles ens fra gang til gang.

Den gode nyhed er, at der ikke kræves kæmpe indsats for at bringe fornyelse og erotisk atmosfære tilbage i soveværelset.

Med lækkert og pirrende tilbehør til forspil kan jeres sexliv blive en helt ny rejse sammen. Blot et enkelt sexlegetøj kan betyde, at nysgerrigheden mellem jer bliver vakt igen.

Vælg tilbehør, der matcher jeres stil og seksuelle lyster

Det er en stor fordel for jer, at der er masser af sødt, frækt, kinky, sjofelt og sjovt tilbehør til forspil at gå på opdagelse iblandt.

Når det bedste udstyr skal købes, er det vigtigt, at det i type og anvendelsesform matcher begge parter i forholdet. Tilbehøret skal skabe en stemning og vække en nysgerrighed, som I begge tænder på.

Det er en god ide at tage udgangspunkt i den stemning, I vil skabe, når I køber tilbehør.

Der er stor forskel på valg af sexlegetøj, duftlys, massageolier og finger vibrator afhængig af, om tilbehøret skal bruges til en fræk eller en romantisk aften.

Pift forholdet op, og køb tilbehør til forspil som gave

Der er garanti for, at du kommer til at takke dig selv for at have været på forkant med at skabe den rette stemning i soveværelset, hotelværet eller badeværelset. Din partner eller kæreste vil med sikkerhed blive positivt overrasket, når du har tænkt over valg af de bedste produkter og det rette tilbehør til jeres særlige aften sammen.

Er det planlægningen af en årsdag eller bryllupsdag, du vil købe tilbehør til, skal du gå efter de romantiske produkter. Det kan være duftlys, skønne olier til massage, en fjer til at pirre med eller en lækker G-punktsserum.

Er det derimod en fræk overraskelse, du har i ærmet til din kæreste, kan der i stedet være brug for et kinky sexspil, en diskret, men kraftfuld fingervibrator eller en stimulerende gel til jer begge.

Tilbehør, produkter og spil i alle prisklasser

Uanset hvad anledningen er, og hvad dit budget ligger på, kan du finde det perfekte tilbehør, der vil få jeres sexliv til at blusse op igen. Mange af produkterne kan bruges igen og igen. Et frækt brætspil eller terningespil kan tages frem fra tid til anden, så I kan udfordre hinanden på frække stillinger.

Når du køber massageolier og lækre gaveæsker, kommer de personlige produkter din kæreste til gode i lang tid frem.

Som følge af de lave priser kan du købe flere typer af produkter, der kan bruges i forskellige anledninger. Dermed har du altid lækkert tilbehør til forspil liggende, der kommer til at bringe glæde både før, under og efter sex.