Blindfolds

Blindfold er sexlegetøjet over dem alle, når det kommer til at stimulere følesansen. Når du blokerer helt eller delvist for synet hos din partner, vil selv små og blide, fysiske påvirkninger føles mere voldsomme og intense. Pirringen vil kun blive endnu mere fræk, når I bruger sexlegetøj med vibrator. Om I er til bondage eller ej, er helt op til jer. Et øjenbind kan vælges i en masse forskellige varianter og materialer. Det har stor betydning for mange par at vælge et design, som passer til den seksuelle stil.

TILBUD
Spar 85
Sinful Turn Her On Sexlegetøj Boks - Black
Pris fra 344
TILBUD
Spar 109
Bang! Bondage Sæt - Black
Pris fra 440
obaie Imiteret Læder Silikone Gag - Black
Pris fra 219
obaie Begynder Gag - Black
Pris fra 139
Scandal Silikone Stopper Gag - Black
Pris fra 199
Sinful Flettet Kinky Bondage Sæt - Black
Pris fra 329
Master Series Inhibitor Oppustelig Butterfly Gag - Black
Pris fra 449
Master Series Cheek Retractor Gag - Clear
Pris fra 109
Master Series Face Fuk Strap-on Gag - Black
Pris fra 329
Sinful Satin Blindfold - Black
Pris fra 79
Sinful Deluxe Satin Blindfold - Black
Pris fra 119
Sportsheets Begynder Bondage Kit - Black
Pris fra 269
Vis flere produkter

Kinky øjenbind eller romantisk design?

Designet af øjenbind har betydning for udtrykket. Om det skal være lavet af læder, blonder eller blødt bomuld, afhænger af dine præferencer for stil.

Den helt store fordel ved at købe blindfold er, at det er populært tilbehør, som mange par gør brug af. Det betyder, at der er masser af varianter at vælge imellem.

Det er en god idé at sammenligne de mange produktmuligheder, så I får et produkt, som i udtryk og anvendelsesmåde matcher jeres ønsker og behov.

Som nybegyndere med blid bondage vil de romantiske udgaver være at foretrække. Det kan være øjenmasker af stof, silke eller blonder, som både er bløde og behagelige.

Den mest kinky og frække udgaver er øjenbind af læder eller kunstpels. Disse vil være det perfekte valg for jer, der tænder på bondage, og som har erfaringer med de BDSM-inspirerede lege.

Få de bedste oplevelser med bondage ved at købe det rette blindfold

Når du køber sexlegetøj til dig selv, kan du vælge frit imellem typer, designs, udgaver og egenskaber. Når det gælder sextilbehør, som udelukkende skal bruges sammen med din partner, gælder det om at være ekstra opmærksom på stilen af udstyret.

Det er vigtigt, at udtrykket og designet af sexlegetøj og -tilbehør matcher begge parter. Øjenbind kan bruges i mange forskellige situationer. Det kan være i forbindelse med erotisk massage, frækt forspil, eller tilbehøret kan bruges til sex i både soft- og hardcore udgaver.

Når det kommer til bondage og binding er et blindfold basistilbehør.

Er det første gang, du og din kæreste vil i gang med at eksperimentere med bondage, kan det være det rette at vælge et klassiske øjenbind, der skal bindes bag om hovedet.

Det er let at bruge, og det er blødt og rart at bære.

I får de bedste oplevelser med bondage, når der vælges sexlegetøj og -tilbehør, som passer til jer begge.

Køb blindfold i mange forskellige designs

Hvilket øjenbind, der er det rette, er en smagssag. Det er ikke kun materialet, der har betydning for, at I får det helt perfekte tilbehør til jeres frække oplevelser.

Når det bedste blindfold skal købes, skal der holdes øje med følgende punkter:

  • Materiale og om der skal være for på indersiden
  • Lukning
  • Størrelse og omkreds på maske
  • Pris

Når den frække øjenmaske skal bruges ofte, er det værd at gå efter en kvalitetsmodel. Her vil udgaver med ekstra blødt for på indersiden af masken være et godt valg. Foret skaber større komfort, når masken strammes til omkring hovedet, og det ekstra stykke stof sikrer, at det er umuligt at kunne kigge igennem.

Der er forskellige typer af lukninger på de populære og eftertragtede blindfolds.

Der er udgaverne, hvor der skal bindes knuder, og så findes der maskerne med faste bånd om hovedet. Jeres krav til brugervenlighed og fleksibilitet afgør, hvilket design der vil tilfredsstille jer mest.

Mens den smalle maske kan være et godt begyndervalg, kan de store masker være perfekte, når der skal blokeres 100% for synet.

Blindfolds kan købes i både enkle og eksklusive udgaver. Designet og materialet vil have indflydelse på prisen.