Lav din egen Vibrator

For de fleste mænd og kvinder er vibratoren sexlegetøjet over dem alle. Det er legetøj, der har flest anvendelsesmuligheder og som i størst grad kan matche de personlige fantasier og behov for stimulation. Vil I have den frækkeste oplevelse sammen, og vil I kunne pirre hinanden fremover med en vibrator, der er designet efter kærestens penis eller vagina, skal I lave jeres egne personlige vibratorer. Produkttypen sælges som kits, hvor I får alt det tilbehør med, som I har brug for til at forme og støbe jeres vibratorer derhjemme.

TILBUD
Spar 44
Clone-A-Pussy Klon Din Vagina - Rose
Pris fra 135
TILBUD
Spar 74
Clone-A-Willy DIY Homemade Dildo Clone Kit Deep Skin Tone - Brown
Pris fra 225
Cloneboy Lav Selv Dildo med Harness - Nude - One Size
Pris fra 479
Clone-A-Willy DIY Homemade Dildo Clone Kit Glow In The Dark Blue - Blue
Pris fra 349
Clone-A-Willy Neon Lilla Silikone Refill - Purple
Pris fra 199
Clone-A-Willy Hot Pink Silikone Refill - Pink
Pris fra 199
Clone-A-Willy Glow in The Dark Hot Pink Silikone Refill - Pink
Pris fra 179
Cloneboy Lav Selv Vibrator - Nude
Pris fra 299
Clone-A-Willy Moulding Powder Refill - White
Pris fra 99
Cloneboy Refill Silikone - Nude
Pris fra 99
Cloneboy Refill Silikone - Black
Pris fra 99
Cloneboy Refill Silikone - Green
Pris fra 99

Personligt sexlegetøj til mænd, kvinder og par

Vibratorer er legetøjet, der kan bruges af og på enhver mand og kvinde. Det er frækt tilbehør, der kan leges med alene, eller som kan være det stimulerende, ekstra element mellem jer.

Vil du lave din egen vibrator, skal du købe gør-det-selv sættene, hvor du får pulver, form til afstøbning og silikonemasse.

Sættene indeholder alt tilbehør, der skal bruges lige fra at blande støbemassen til at fylde den opblandede og flydende silikone i formen med aftrykket.

På 1 døgn kan du få en tro kopi af din kærestes penis eller vagina. Der følger en særskilt vibrator med til sættene, som skal sættes i formen, når silikonemassen er frisk. På den måde kan du i fremtiden få afstøbningen af kærestens penis til at vibrere.

Fordelene ved at lave din egen vibrator

Rejser din kæreste ofte, eller er der brug for lidt ekstra spænding i sexlivet?

Det at lave din egen vibrator har ikke kun værdi i forhold til brugen af den. Sammen kan I få den sjoveste, frækkeste og mest uforglemmelige oplevelse, når I tager aftryk og støber sexlegetøjet.

Et Lav-Selv-Dildo sæt eller Clone-A-Pussy sæt er den helt perfekte ekstragave til en fødselsdag eller jul, eller det kan blive den bedste overraskelse på en almindelig hverdag.

Alle og enhver kan lave klon af kærestens intime kropsdele. Der følger en detaljeret brugsvejledning med til alle sæt, som både med ord og i billeder fortæller og viser den korrekte fremgangsmåde.

Fremfor at bruge en almindelig vibrator kan I få de hedeste oplevelser i sengen, når sexlegetøjet er 100% personligt.

Klon din kærestes penis i det design, du synes om

Sort, brun, beige, selvlysende eller pangfarve? Hvilket look du vil have på din klonede penis, er helt op til dig. Vi har forskellige fantasier, og der er rig mulighed for at lade dine seksuelle tanker komme til udtryk, når du kan vælge ’lav selv vibrator’ i det look, der matcher dine ønsker.

Uanset hvilken farve du er til, kommer du til at lave din egen vibrator i de mest fleksible og hudvenlige materialer. Alle sæt indeholder silikone, som er det materiale, din klonede penis kommer til at bestå af.

Det er ikke kun farverne, du kan vælge imellem, når du vil lave din egen vibrator.

Du kan vælge mellem flere typer af kit.

Til dig der fantaserer om at kunne bruge din dildo i badet, skal der vælges et sæt med tilhørende sugekop.

Med de mange valgmuligheder kan I lave forskellige dildoer, så I altid har det frækkeste sexlegetøj at pirre hinanden med.

Køb støb-selv-dildo i sæt og supplér med ekstra refill-silikone

Der er tænkt over alle behov fra producenternes sider af. Der er ingen grund til at smide den dyrebare støbning af din kærestes penis ud, når I sammen har lavet en dildo. Gemmer du afstøbningen, kan den bruges igen, så du kan få flere vibratorer.

Der kan købes refill-silikone i separate produktløsninger. Skulle en afstøbning gå galt, eller vil du have flere personlige vibratorer, kan det være en god idé at købe ekstra silikone med, når du bestiller dit støb-selv-kit.