Yoga kan give dig større sexuel nydelse!

En mere smidig krop kan give dig bedre sex. Det er selvfølgelig af helt åbenlyse årsager. En begrænset fysisk formåen sætter bare sine begrænsninger.

Dette skriv vil fortælle dig, hvordan du ved, at dyrke yoga kan opnå bedre sexuel nydelse. Og hvis ikke indledningen allerede har afsløret det, så også hvad det kan gøre for dig.

Hvad får du egentlig ud af at have en smidig krop, når du skal have sex?

Hvis du, og din partner har smidige kroppe, så kan I opnå bedre sexuel nydelse, fordi I har mulighed for mange flere stillinger. Mange flere stillinger, hvor I ville kunne ramme punkter som I slet ikke kunne forestille Jer fandtes. Og den mulighed for variation vil helt sikkert give Jer nye former for nydelser og tilfredsstillelse. Variationerne vil også sørge for et sexliv, som bliver så varieret som muligt. Og et varieret sexliv vil holde forholdet mere “spændende” gennem hele livet. Ofte er det sådan, at flere partnere får et mere og mere kedeligt sexliv, blandt andet på grund af ensformig sex, hvilket kan føre til både et dårligere forhold, utroskab og sidste ende skilsmisse. Sexlivet er bare mere vigtigt end mange forestiller sig, så derfor er det noget flere burde have fokus på og snakke om.

Betyder alderen noget, når du skal dyrke yoga?

Lad det være sagt med det samme, alderen betyder absolut intet, når det kommer til at dyrke yoga. Du kan starte på yoga, når som helst. Det kommer nok ikke som den store overraskelse, men vores fysiske formåen bliver jo ringere og ringere med tiden. Men det kan yoga gøre noget ved. Så om du er 20 eller 50, så kan du starte på smidighedsøvelser.

Hvor meget yoga skal du så dyrke?

Faktisk får du lynhurtigt mærkbare resultater, når du starter på dine yogaøvelser. Og det er uanset om du går i et yogastudie eller om du finder nogle yogaøvelser online og laver dem hjemme i stuen i vante omgivelser.
I øvrigt kan du på Yogaovelser.dk kan finde et helt yoga-univers med alt fra yogaøvelser til begyndere, tilbud på yogamåtter og andet udstyr.

Med helt simple yogaøvelser kan du på bare et par uger lave mærkbare fremskridt, og bare 20-30 minutter nogle dage i ugen er nok. Du kan også få gode resultater på bare 5 minutter, hvis du vil gøre det hver dag. Sunsalutation er den ultimative yogaøvelse. En enkelt øvelse, som er en fullbody øvelse. Laver du den om morgen for eksempel, så bliver din krop ikke bare klar til dagen, men den bliver mere smidig allerede efter få gange.

Så for at opsummere, så kan du vælge mellem at bruge for eksempel 5 minutter hver dag på Sunsalutation eller 30 minutter 2 gange i ugen. Det vil være nok til, at kunne give hurtig og mærkbar smidighed. Og med hurtig, så mener jeg i løbet af få uger. Ikke nok med den øgede smidighed – og den bedre sex – så vil du også komme af med dine nakke- og rygsmerter. Noget som virkelig mange danskere døjer meget med.

Hvis du gerne vil være mere smidig og læse mer eom Yoga, så kig på Yogaovelser.dk