Sex møbler hitter i Danmark – guide til de mest populære

Photo of author

Af Kristian Olsen

Langt de fleste har læst, set eller hørt om Fifty Shades. Denne stribe af bøger og film har især givet de danske kvinder mulighed for at eksperimentere i og udenfor soveværelset, uanset om de er singler, i parforhold eller har et langvarigt ægteskab bag sig. Eksempelvis har Lisbeth og Kaj gået linen ud og indrettet deres hjem med SM møbler;

Hvis du vil vide mere om BDSM, så lær vores store artikel her

”Kaj var meget skeptisk i starten, da jeg kom hjem og havde købt nyt læsestof. Der skulle dog ikke mere end et par kapitlers oplæsning til, før han gik med på at vi eksperimenterede med vores eget sexliv. Det var blevet lidt rutinepræget og ensformigt de seneste år. Så den nye indretning med SM møbler og bondage i sengen gav dét pift af gnist. Noget vi begge havde savnet. Vi startede med sexgynger og andre små SM møbler, men har nu også lak og sex lagner og overvejer at købe en lille gabestok.”

I den følgende artikel kan du læse mere om mulighederne inden for BDSM møbler. Tilsvarende til dem, Lisbeth og Kaj har anskaffet sig. Her kommer vi ind på generel information og belyser fordelene.

SM Møbler hvor alle kan være med – også som nybegyndere

Det kan være svært at tage det første skridt mod indkøb af BDSM møbler, især hvis man ikke er kendt i miljøet, men blot ønsker at eksperimentere med nye og spændende ting. SM møbler findes i mange afskygninger, hvilket gør det muligt at starte i det små og derefter bevæge sig op ad rangstigen og størrelsesskalaen.

Start med en sexgynge

Sex møbler hitter i danmark – guide til de mest populære

Til at starte med, kunne man vælge møbler såsom sexgynger. Disse findes i mange afskygninger og kan købes efter ønske, vægtbelastningsevne og stil. Den billigste på markedet er en Fetish Fantasy Sexgynge, denne er perfekt til par, der ønsker at udfordre hinandens grænser uden at hverken plads eller økonomi skal lide overlast.

Sex møbler hitter i danmark – guide til de mest populære

Ønsker man sig BDSM møbler, der ikke kræver at man laver huller i loftet, kan man købe en Fetish Fantasy Dør Gynge, der også egner sig til at tage med på rejser både ind- og udlands. Begge sexgynger giver mulighed for nye stillinger, dybere penetration og en mere intim sexoplevelse.

Vælger man dørgyngen som løsning, skal man dog være opmærksom på at bevægelsesfriheden indskrænkes i dét at man vil have en dør som baggrund. Dette kan være hårdt for den siddende persons ryg, sørg derfor for ekstra støtte.

Se mange flere Sexgynger her

SM kors – til de mere eksperimenterende og vilde par

Sex møbler hitter i danmark – guide til de mest populære

Har man lyst til at tage skridtet videre med sine SM møbler, kan man vælge et SM kors til at dekorere væggen i kælderens legeværelse eller endda i soveværelset, hvor det både pirrer og pryder. Det klassiske Zado SM kors til væggen, er et must-have til par, der er vilde med at fiksere hinanden og pirre til det punkt, hvor det næsten bliver ulideligt.

SM kors egner sig især som BDSM møbler, da hele konceptet handler om at pirre og styre hinanden til orgasmer og nydelse. Dette kan gøres med mange forskellige redskaber, dog kræver det, at man kan fastspænde sin partner, således at de ikke har andre redskaber end deres stop-ord til at styre slagets gang med. Denne form for SM møbel kan benyttes af begge parter, alt efter hvem der er den dominante og hvem, der er submissiv i forholdet.

Har man et kors monteret på væggen, kan dette bruges til både nydelse og nydelsesfuld straf. Har konen for 4. gang i ugen glemt at lave madpakke eller tage opvasken, kan man spænde hende fast til korset og give hende en let omgang med pisken. Eller blot hænge hende op og lade hende lide på en forventende og nydelsesfuld måde.

Se Sex Kors og andre møbler her

Gabestok – fortidens gru er fremtidens nydelse

Sex møbler hitter i danmark – guide til de mest populære

Har man sagt A til SM indretning af ens hjem, må man også sige gabestok. Dette møbel blev i fortiden brugt som et straffemiddel til ulydige borgere, hvorfor det virker perfekt i et parforhold eller ægteskab, hvor BDSM er en del af hverdagens nydelse.

Meningen med en gabestok er naturligvis, at man er fastspændt og fikseret på en sådan måde, at man ikke har nogen kontrol med, hvad der bliver gjort ved ens krop. BDSM handler om at finde den hårfine balance mellem smerte, nydelse og afgivelse af kontrol, der i sidste ende munder ud i nogle fantastiske orgasmer.

Anbefalede produkter

En Zado Pillory Gulv Gabestok er perfekt til at indrette ens legerum eller soveværelse med. Har ens partner været ekstra uartig eller ufuldstændig i udførelsen af de huslige pligter, kan denne straffes ved at blive placeret i gabestokken på ubestemt tid.

Det er yderst pirrende, især hvis man inddrager andre redskaber såsom blindfold, piske eller endda fjer, da man derved kan øge følesansens reaktioner ved fratagelse af høre-, eller synssansen. Der findes forskellige varianter af gabestokken. I princippet ville man også kunne bruge en Joydivision Loveswing Elskovsgynge De Luxe til formålet, da ydmygelsen af at være ophængt på SM møbler kun øger den seksuelle spænding.

Se flere Sexmøbler her

Bondage i sengen

Sex møbler hitter i danmark – guide til de mest populære
Sex møbler hitter i danmark – guide til de mest populære

   Når det kommer til bondage i sengen, er mulighederne uendelige. Der findes mange produkter på markedet, der er velegnede til at spænde sin partner fast for at pirre dem seksuelt. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at købe ny seng, hvis man ønsker at få det fulde udbytte af denne form for BDSM møbler.

Sex møbler hitter i danmark – guide til de mest populære

En seng med tremmer i fod- og hovedenden kan betragtes som et SM møbel, hvis sengen er købt til det specifikke formål at kunne spænde sin partner fast i en håndevending. Man kan igen gå fifty shades vejen og bruge kabelsnor, reb, tape eller strips i forbindelse med bondage i sengen. Dog skal man huske, ikke at afskære blodomløbet, da det i nydelsesøjeblikket kan være svært at skelne mellem fysisk smerte og nydelsesfuld smerte.

Sex møbler hitter i danmark – guide til de mest populære

Har man lyst til at pynte sengen med ekstra bondage udstyr, kan man købe en sprederbarre, der fikserer både hånd- og fodled på stænger, der styres af den dominante. Håndjern i alle afskygninger kan naturligvis også bruges, blot man husker at gemme nøglen, så ikke redningsfolk med nedstrygere skal tilkaldes efter et hedt øjeblik.

Se masser Bondagesæt til både seng og almindeligt

Lak og sex lagen – et uundværligt indkøb til BDSM

Sex møbler hitter i danmark – guide til de mest populære

Det giver sig selv at kroppen reagerer når man udfordres seksuelt. Både i forbindelse med blid SM, hvor man blot pirres ved hjælp af sanseblokeringsmetoder og blide redskaber såsom fjer, stof eller bløde piske. Har man planlagt et længevarende BDSM forløb bestående af flere timers intensivering af både nydelse, lyst og smerte, har man brug for et lak eller sex lagen.

Sex møbler hitter i danmark – guide til de mest populære

Disse findes i mange forskellige varianter og størrelser – nogle er endda specialsyet på mål til at passe over andre SM møbler. Der findes mange forskellige kvaliteter, dog findes varianter såsom Joydivision Wet Games Lak Lagen og Sex Lagen 200 x 230 cm til overskuelige priser på lige omkring 200 kroner.

Det er vigtigt at man behandler sine lak og sex lagner med omhyggelighed, da disse jo 

Sex møbler hitter i danmark – guide til de mest populære

skal rengøres efter brug for at kvalitet og levetid bibeholdes. Der findes særlige metoder til at vaske denne type lagner, som man får oplyst ved at læse nærmere om produkterne eller spørge sin forhandler.

Sved, glidecreme, lystsafter, tårer og muligvis små mængder blod, er en del af dét at leve et BDSM liv. Det kan være rigtig svært at få glidecreme af normale bomuldslagner, hvorfor man kan købe et Fetish Collection Lak Lagen med Høj Kant, hvis man planlægger en aften hvor begge parter er smurt ind i olie.

Se alle møbler og lagner her

Køb BDSM møbler og tilbehør til dit hjem – så kan I give den gas hvor som helst

Når det handler om kontrol og pludselig opstået lyst, har man ikke altid tid til at komme ind i soveværelset og lægge et lak lagen på sengen. Det kan derfor være fornuftigt at indrette ens hjem BDSM møbler, der kan tåle de mere vilde oplevelser.

Sexpuder til nemmere sexstillinger

Sexmøbler
Sex møbler hitter i danmark – guide til de mest populære

Der findes bl.a. en lang række sexpuder, der kan bruges som indretning i både stuen og i soveværelset og som for fremmede og intetanende gæster, blot 
vil virke som en naturlig del af indretningen. Her kan f.eks. nævnes en Liberator Ramp Sexpude eller en Liberator Flip Ramp Sexpude. Disse ligner til forveksling de nye skumpuder som også indgår i en masse indretning af børneværelser – så har man børn i hjemmet kan man hurtigt slippe udenom bortforklaringer, når svigermor kommer på besøg.

Sex møbler hitter i danmark – guide til de mest populære

Til soveværelset kan det anbefales at man køber et Kink Wet Works Vandtæt Hovedpude Betræk, dette er yderst hjælpsomt, hvis man elsker at lege med føde- og drikkevarer i sengen, eller blot bruger en hel bøtte glidecreme om måneden. Betrækket kan bruges sammen med lak og sex lagner, der giver et perfekt og stilrent udtryk af at hér sker der noget uartigt når stearinlysene tændes.

Se alle møbler og lagner her

BDSM miljøet udvides efterhånden som nyheden spredes

I takt med, at flere og flere par og singler begynder at vende sig mod SM og bondage verdenen, ses der flere og flere former for legetøj til denne specifikke målgruppe. BDSM udstyr behøver naturligvis ikke kun at handle om møbler og indretning, men omhandler i sær også de små ting såsom brystklemmer, penisbure og piske.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan købe til sin hverdag som dominant eller submissiv. Som tidligere nævnt handler BDSM om underkastelse, kontrol, smerte og lyst. Det er en af de vildeste former for seksuel udfoldelse man kan bevæge sig ud i – dog behøver man aldrig gå længere end til hvor ens grænser går.

Mange forstår ikke konceptet om en dominant og hans eller hendes submissiv. Det handler dog kun om, at man giver sig hen og tør slippe kontrollen til én man stoler på og som kun vil yde nydelse – også selvom det kommer igennem smerte.

Man kan søge inspiration mange steder, dog er fifty shades et godt sted at starte, da det ikke alene forklarer og fortæller hvordan man kan gøre, men også giver et indblik i at grænser er en vigtig del af BDSM.

Se alt hvad vi har inden for BDSM

Man kan sagtens være single og udøve BDSM

Det siger sig selv, at man ikke kan gøre det alene. Men man behøver ikke nødvendigvis en fast partner for at leve BDSM livet til fulde. Der findes mange steder i landet, hvor man kan komme i BDSM klubber, der har indrettet lokalerne med SM møbler til den store guldmedalje således at man med en fast kæreste eller partner kan udtrykke sig og afprøve forskellige ting.

Dog kan man også finde andre singler i miljøet, der enten fungerer som dominante eller submissive og som mangler en eller flere mager, de kan lege med og afprøve grænser med. Det handler blot om at søge i ens nærmiljø, hvis man ønsker at afprøve denne fagre nye verden af tips og tricks for at nå de perfekte og længerevarende orgasmer.

Er man nysgerrig omkring miljøet kan man sagtens finde en sparringspartner, der gerne vil lære en op – uanset om man ønsker at være dominant, dominatrix eller submissiv. Man bør som hovedregel aldrig springe hovedkulds ud i BDSM miljøet, da mange ikke ved hvor deres hårde og bløde grænser er fra starten. Dette er noget man skal arbejde sig op imod at finde ud af – ved at lade en anden udforske ens krop og sind.

De vildeste orgasmer får du ved at indrette dit hjem i BDSM stil

Det er ingen hemmelighed, at dét der får så mange op af sofaen og de lyserøde lagner, er de vilde orgasmer man får efter en endt session med SM. Dét at man tør lade andre tage kontrollen og underkaste sig fuldstændigt til en andens temperament gør, at man også må underkaste sig sin egen krops reaktioner på den behandling man får.

Langt de fleste, der endnu aldrig har eksperimenteret med BDSM, vil sige at en orgasme varer 30-60 sekunder. Det føles dejligt og er befriende for en kort stund. Tager man derimod et indblik i en BDSM-orgasme, kan denne vare helt op til 30 minutter eller længere. I sådanne tilfælde vil man ikke kunne kontrollere sine muskler i hverken ben eller arme og er derfor helt overladt til følelsen af energiudslip mens det står på.

Her finder du det enorme udvalg af Sex møbler til SM og BDSM

Photo of author

Kristian Olsen

Læs mere om Kristian Olsen