Womanizer Pro W500 – Klitoris Stimulator – Prisvinder

Womanizer Pro W500 Klitoris Stimulator er og bliver den “rigtige”  af alle de efterligninger der er kommet på markedet i det seneste år. Nu er W500 kommet og det er en efterudvikling af den populære W100, som tog verden med storm i 2016 og 2017, da den kunne give orgasmer på få sekunder.

Det der er revolutionerende ved denne type vibrator er at den benytter trykbølger fremfor vibrationer. Ikke alle kopier er lige gode til denne teknologi og derfor holder vi os her til de originale.

Trykbølgerne er meget intense og pirrende, men uden at gøre ondt da det ikke er vibrationer. Samtidig med disse trykbølger er der et let sug der gør at de rammer det rigtige sted – hver gang. Det kan for nogle giver enorme orgasmer og på ganske kort tid.

Læs mere om eller Køb Womanizer Pro 500 her

Vi har testet den her på redaktionen og konklusionen er klar. Den virker. Ikke bare fordi du opnår en orgasme, men fordi den er som et målrettet missil lige mod klitoris. Den rammer ikke ved siden af og når den sidder korrekt (det er meget nemt) så føles det så intenst at du næsten glemmer at trække vejret.

Det tager alt fra få sekunder til et par minutter mens du er i ypperlig ekstase før du kommer. Det er en meget anderledes og intens følelse og noget som jeg vil onde enhver kvinde (enhver mand må misunde dette)

Udover at den ikke har vibrationer så er trykbølgerne meget lydsvage. Faktisk nede på 42dB, som er det man i vores verden (branche) kalder lydsvagt. Det er rigtig behageligt at være tilstede og ikke føle at der ligger et trykluft bord og hamre afsted.

Detaljer om Womanizer Pro W500

Materiale: Medicinsk Plast (Stimulator). Medicinsk Silikone (Sugehoved).
Stimulation: Lufttryk Og Sugende Bevægelser.
Opladelig: Ja.
Vandtæt: Ja.
Størrelse: L:12 Cm, Ø: 6,2 Cm.
Batteritype: Opladeligt Lithium-Ion-Batteri (Usb-Oplader Medfølger)
Stimulationsmønstre: 12 Stk.
Brugermanual: Engelsk Og Tysk.
Medfølger: Opbevaringspose, Ekstra Sugehoved Og Usb-Kabel Til Opladning.

Dette er en reklame for Womanizer W500 Pro og det skriver vi fordi forbrugerombudsmanden siger vi skal 🙂