BKK Cybersex Cup Virtual Reality Onaniprodukt

BKK Cybersex Cup Virtual Reality – Wow et langt navn for noget der er så innoverende og fantastisk som dette her. Virtual Reality 2.0 – Glem alt om pornofilm, RedTube og kedelige onani produkter.

Cybersex er vejen frem og med dette produkt kan du designe drømmekvinden (bryster, stemme, talje, farve og meget andet) og det landskab du gerne vil prøve øhh – hende i (soveværelse, ude, stranden)

Du skaber altså en virtuel version af de vildeste fantasi. Du kan nemlig også vælge stillinger du gerne vil have hende i og dermed er det altså KUN dig har kontrollen. Faktisk så meget at du med knapperne kan styre om og hvornår hun skal komme.

Læs mere eller køb BKK Cybersex Virtual Reality

Den er testet og godkendt. Det tager lidt tid når man har hentet app’en før man er i gang men selve “arbejdet” er nu altså heller ikke helt tosset. Det bedste er at når du er færdig og har sat dig godt til rette så forsvinder verden omkring dig (Husk at sikre at du er alene, eller ser det altså lidt komisk ud)

Selve onanikoppen er 21 cm lang og passer til de fleste mænd. Føles faktisk super godt og meget i stil med de kendte Fleshlights. Det hele virker via Bluetooth så du får kontrol over alt fra selve koppen og feedback den anden vej. Ret sejt at ikke en engangsoplevelse. Det sætter fantasien i gang

Det her er og bliver den nye måde at have sex med andre. Vi er på redaktionen sikre på at vi fremtover kommer til at se endnu mere livagtige hvis ikke 100% anatomisk korrekte kvinder og måske mænd, som man kan boltre sig med. Det kommer helt sikkert også til kvinder i fremtiden, men for nu er det noget vi mænd kan få lov at nyde.

Du kan faktisk godt lege sammen med din partner og lade hende styre koppen mens du bare læner dig tilbage og nyder billeder, lyde og følelser. Se herunder i videoen, hvordan det bruges.

Detaljer om BKK Cybersex Cup

Materiale: Silikone Og Plast.
Længde: (Kop) 21 Cm.
Glidecreme: Vandbaseret.
Brugermanual: Engelsk.
Batteritype: Genopladelig (Oplader Medfølger).
Forbindelse: Bluetooth.
Interface: Virker Til Nyere iPhone Og Android Telefoner.

Produktet er en reklame (fordi det siger forbrugerombudsmanden) og derfor skriver vi det. Vi kan her fra give vores varmeste anbefalinger til dette produkt.