LELO Lyla 2 Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg -TESTVINDER

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

LELO Lyla 2 er et af de mest avancerede vibrator æg der findes på markedet. Det er et udsagn men faktum, og ønsker du at kunne lidt mere med dit sexlegetøj, så er LELO et brand du skal have fingre i. Det var og er stadig lidt dyrere end andre produkter, men du får noget de ikke har

  • Smukke og ergonomiske design
  • Funktionalitet der ikke ses andre steder i denne kvalitet
  • Kvalitet – Det holder og ellers byttes der med et smil

SenseMotion – Ny nydelse og frihed

Lelo Lyla er ingen undtagelse. Her får du LELO’s SenseMotion, der gør at ægget og fjernbetjeningen arbejder sammen. Det betyder at udover at du kan bruge fjernbetjeningen som klitoris vibrator, når du leger solo, så kan du styrer ægget via fjernbetjening ved at blot at vippe hånden eller ryste den. Alt efter hvilken mode du har sat den i (Det tager ikke længe at finde ud af) kan du altså styre alt med en hånd, uden at skulle trykke på knapper.

Rækkevidden er god så du kan sagtens bruge det på afstand – Det giver lige lidt ekstra muligheder!

Læs mere eller Køb LELO Lyla 2 her

Der var kamp på redaktionen om hvem der skulle have det med hjem og prøve for med den bedømmelse var der 2 mere der fik erhvervet sig et og det er ikke fortrudt (når nu alle ved det)

Ægget virker ved at sætte det op som et hver andet æg, men det er noget skarpere og kraftigere vibrationer end ellers og så er det opladeligt, hvilket gør ægget lettere end dem med 2-4 batterier i, hvilket er godt.

Det gode er at SenseMotion virker som lovet. Det er meget pirrende at kunne styre en anden på den måde, men samtidig perfekt at fjernbetjeningen kan vibrerer selv og bruges som vibrator både med og uden ægget.

Detaljer om LELO Lyla 2

Materiale: Kvalitets Abs Og Silikone.
Ftalatfri: Ja.
Vibrationsniveau: 6 Forskellige.
Længde: 7,6 Cm.
Diameter: 3,2 Cm På Det Bredeste Sted.
Vægt: 28 G.
Batteri: Li-Ion 70 Mah + 2 X Aaa Til Fjernbetjening (Medfølger).
Brugermanual: Engelsk, Svensk.
Lydniveau: Lydsvagt.

Ægget her er en reklame i og med det er anmeldt og det siger forbrugerombudsmanden at vi skal så det gør vi selvfølgelig 🙂

Anmeldelse af produkt
Dato
Beskrivelse
LELO Lyla 2 får vores varmeste anbefalinger med på vejen. De har fået 4 stjerner, men burde have 4,5, da det har alt det skal for et æg. Eneste anke er at du skal bruge 10 minutter på at lære at bruge det.
Bedømmelse
41star1star1star1stargray
Share.

About Author

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år interesseret sig for sexlegetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af sexlegetøj til både singler og par.

Ekspert i Sexlegetøj

Lisa har skrevet om sexlegetøj, erotik generelt og bondage mfl. i mere end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på flere sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@erotik.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.