Toy Joy Imperial Rabbit Sæt

Imperial Rabbit sæt. Det perfekte weekendsæt bliver det også kaldt. Er du til flere dele til en god pris så er dette sæt lige dig. Du får en vibrator stav, hvorpå du sætte forskellige sleeves. Du får både en rabbit vibrator, en alm. vibrator og en der er nubret. Dermedfølger også pesnisring, anal beads og vaginal kugler. Det er et alt i et sæt.

Sættet består af en kraftig vibrator, så som du naturligvis også kan bruge uden at påsætte nogle af de medfølgende sleeves og det er faktisk ret smart da den er lavet til at give vibrationer gennem sleevet. Det betyder at uden får du nogle ret kraftige vibrationer samtidig med at du har masser af muligheder.

Læs mere om eller køb dette Rabbit sæt til par

Vi har testet sætte og kan kun sige at det er et sæt hvor du får det hele samlet. Er du til at have det hele pænt pakket sammen og som kan tages med på en nem og smart måde er det for dig. Er du samtidig prisbevidst så er det lige pludselig et “Must have”

Vibratoren er ganske kraftig og pengene værd i sig selv. Den er nemlig ret effektiv og glat og kan derfor bruges uden glidecreme. Vi anbefaler dog at du bruger det da det giver en bedre oplevelse.

De to sleeves kan også sættes på hans penis så prøv jer frem og find lige præcis de anvendelsesmuligheder, som i synes er bedst for jer. Der er mange af dem med dette sæt.

Æsken indeholder vibrator, penisring, lystkugler, analkæde samt massiv dildo i lækker fast TPE. I alt 7 dele til fælles lyst og leg.

Vibratoren benytter 2 x C-batterier (købes separat).

Detaljer om Imperial Rabbit sættet

Materiale:
– vibrator: abs plast
– lystkugler: ftalatfri pvc.
– Sleeves, dildo, penisring, analkæde: tpe-gummi.
Vibrator længde: 20 cm (heraf indførbar 17 cm).
Batteritype: vibratoren benytter 2 x c-batterier (købes separat).

Forbrugerombudsmanden synes at alt på nettet skal være reklame og når man anbefaler så skal man sltså skrive r e k l a m e – så det gør vi 🙂