Toy Joy Imperial Rabbit Sæt

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Imperial Rabbit sæt. Det perfekte weekendsæt bliver det også kaldt. Er du til flere dele til en god pris så er dette sæt lige dig. Du får en vibrator stav, hvorpå du sætte forskellige sleeves. Du får både en rabbit vibrator, en alm. vibrator og en der er nubret. Dermedfølger også pesnisring, anal beads og vaginal kugler. Det er et alt i et sæt.

Sættet består af en kraftig vibrator, så som du naturligvis også kan bruge uden at påsætte nogle af de medfølgende sleeves og det er faktisk ret smart da den er lavet til at give vibrationer gennem sleevet. Det betyder at uden får du nogle ret kraftige vibrationer samtidig med at du har masser af muligheder.

Læs mere om eller køb dette Rabbit sæt til par

Vi har testet sætte og kan kun sige at det er et sæt hvor du får det hele samlet. Er du til at have det hele pænt pakket sammen og som kan tages med på en nem og smart måde er det for dig. Er du samtidig prisbevidst så er det lige pludselig et “Must have”

Vibratoren er ganske kraftig og pengene værd i sig selv. Den er nemlig ret effektiv og glat og kan derfor bruges uden glidecreme. Vi anbefaler dog at du bruger det da det giver en bedre oplevelse.

De to sleeves kan også sættes på hans penis så prøv jer frem og find lige præcis de anvendelsesmuligheder, som i synes er bedst for jer. Der er mange af dem med dette sæt.

Æsken indeholder vibrator, penisring, lystkugler, analkæde samt massiv dildo i lækker fast TPE. I alt 7 dele til fælles lyst og leg.

Vibratoren benytter 2 x C-batterier (købes separat).

Detaljer om Imperial Rabbit sættet

Materiale:
– vibrator: abs plast
– lystkugler: ftalatfri pvc.
– Sleeves, dildo, penisring, analkæde: tpe-gummi.
Vibrator længde: 20 cm (heraf indførbar 17 cm).
Batteritype: vibratoren benytter 2 x c-batterier (købes separat).

Forbrugerombudsmanden synes at alt på nettet skal være reklame og når man anbefaler så skal man sltså skrive r e k l a m e – så det gør vi 🙂

Anmeldelse af produkt
Dato
Beskrivelse
Vi giver sættet 3 stjerner. Det gør vi fordi det er et sæt i en lidt kedelig indpakning - måske lidt 90'er agtig. Selve produkterne fejler absolut ingenting
Bedømmelse
31star1star1stargraygray
Share.

About Author

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år interesseret sig for sexlegetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af sexlegetøj til både singler og par.

Ekspert i Sexlegetøj

Lisa har skrevet om sexlegetøj, erotik generelt og bondage mfl. i mere end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på flere sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@erotik.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Leave A Reply

Tilmeld dig & Vind

Hver måned har vi store konkurrencer med produkter og gavekort fra vores partnere.

 

Deltag helt gratis og helt automatisk

Tak. Du hører snart fra os

Tilmeld dig & Vind

Hver måned har vi store konkurrencer med produkter og gavekort fra vores partnere.

 

Deltag helt gratis og helt automatisk

Tusind tak. Du hører snart fra os