TENGA Eggs 6 pack Onani Håndjob til Mænd

Photo of author

Af Kristian Olsen

Tenga Egg er et af den slags produkter der revolutionerede verden for nogle år siden. Inden da var onani produkter noget lidt små klodset og besværligt. Tenga kom så med deres “æg”. Det ligner et ganske alm. æg, men inden i finder du en overraskelse.

Det perfekte lille onani produkt og det koster ingenting i forhold til andre produkter. Du får det blødeste og lækreste handjob, der virkelig kærtegner din bedste ven og det fedeste er at du kan bruge det sammen med kæresten. Hun vil nemlig også synes det er fedt at give dig en ny oplevelse. Brug masser glidecreme også en helt ny oplevelse.

Det hedder et engangsprodukt, men kan nemt med alm. vask holde til 5-6 gange og det er faktisk nok til i en bakke med 6 æg (som pynter fint på natbordet og sender signaler) til at overgå et produkt i samme prisklasse flere gange.

Læs mere eller køb Tenga 6 Pak æggebakke

Du kan også købe æggene enkeltvis hvis du hellere vil det. Dem finder du her

Vi har på redaktionen testet dette. Det fede er at der var 6 æg, så flere kunne være med. Den korte version er at det virker fuldstændig, som annonceret. Det er dejligt blødt – du bestemmer selv trykket om penis da du blot skal klemme lidt sammen. Det er mega fleksibelt og gør ikke ondt uanset hvor meget du hiver.

Der er faktisk ikke noget negativt at sætte på produktet fordi det er både sjovt og funktionelt.

Det sjoveste er at smide ægget til fruen og sige jeg går i bad. (Den er bedst første gang) og så se hvad hun siger. Min var med på den og synes det var hylende skægt og senere vildt opstemmende.

Detaljer om Tenga Egg 6 Pak

Materiale: Medicinsk Silikone.
Ftalatfri: Ja.
Længde: 6,5 Cm – 30 Cm.
Diameter: Op Til 15 Cm.
Passer Til: Alle Penis Størrelser.
Antal: 6 Stk. Tenga Egg.
Glidecreme: Vandbaseret.
Brugermanual: Engelsk.

Vi anbefaler dette produkt og så siger forbrugerombudsmanden at vi skal skrive det: r e k l a m e – Så det gør vi naturligvis 🙂

Photo of author

Kristian Olsen

Læs mere om Kristian Olsen