Rocks Off 120 mm Klitoris Vibrator

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rocks Off 120 mm – Verdens kraftigste Vibrator – Sådan er den blevet kaldt mange gange og dens lille bror (80mm) har vundet et hav af tests. 120 mm versionen er en virkelig effektiv vibrator og den virker.

Det er ikke størrelsen, men gørelsen – Det er altid det man hører, men det er faktisk helt korrekt.: Trods sine kun 12 cm er Rocks Off 120 en yderst effektiv klitorisvibrator, der vibrerer med en kraft, som vil give dig meget stor nydelse – på kort tid.

Klitorisvibratoren har i alt 10 forskellige vibrationsmønstre, og det betyder at du med sikkerhed findet et mønster der passer til dig.

Rocks Off 120mm lydsvag vibrator i forhold til den kraft den kan leverer. Det gør den helt diskret når du bruger den – ude eller hjemme.

Læs mere eller køb denne Rocks Off 120 Vibrator

Vi har testet Rocks Off 120 mm her på redaktionen, eller det vil sige derhjemme og den heldige pige kom glad tilbage og kunne berette at

Det er den vildeste vibrator jeg har oplevet. jeg skal indrømme jeg havde glædet mig hele dagen, hvilket nok gjorde mig lidt opstemt, men jeg skal love for at den er god. Jeg tog den med i bad for at varme lidt op inden jeg skulle teste den, men det kom slet ikke så langt. Jeg gav mig selv et temmelig vild orgasmer – 2 gange.

Så den er godkendt og ligger nu i skuffen (indtil jeg kommer hjem)

Rocks Off 120 ligner en stor patron (hvilket også har været meningen) Den er rimelig spids og det gør at den er nem at ramme med og særligt lige på klitoris. Den er meget stilren i designet og desuden meget praktisk at tage med i håndtasken eller i kufferten.

Vibratoren er 100% vandtæt (husk at skrue låget ordentligt til), så du kan trygt tage den med under bruseren eller i badekarret.  Du får den bedste oplevelse ved brug af glidecreme. Husk at den er perfekt sammen med en partner, der kan styre den.

Vær opmærksom på, at du skal skrue låget meget stramt på, når du tager den i brug. Ofte skal låget skrues ca. en halv gang omgang mere rundt end du lige tror, for at vibratoren kan tænde.

Du tænder for vibratoren ved at holde knappen inde i  2-3 sekunder. Brug derefter korte tryk for at skifte imellem vibrationsmønstrene

Detaljer om Rocks Off 120 mm Bullet

Materiale: medicinsk plast.
Ftalatfri: ja.
Størrelse: 12 cm x 2,5 cm.
Vandtæt: ja.
Batteritype: 2 x aaa (medfølger).
Vibrationniveau: 10 forskellige.
Lydniveau: lydsvag.
Interface: 1 knap.
Brugermanual: engelsk.

Da dette er en anmeldelse skal vi skrive reklame, siger forbrugerombudsmanden (damen), selvom det har du nok fanget 🙂 Men vi gør det gerne – r e k l a m e 🙂

Anmeldelse af produkt
Dato
Beskrivelse
5 stjerner. Hold da ferie for en vibrator. Den er jo helt vild. Den gør hvad den skal og hurtigt. Kan nemt komme i stemning bare at bruge den uden på bukserne.
Bedømmelse
51star1star1star1star1star
Share.

About Author

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år interesseret sig for sexlegetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af sexlegetøj til både singler og par.

Ekspert i Sexlegetøj

Lisa har skrevet om sexlegetøj, erotik generelt og bondage mfl. i mere end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på flere sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@erotik.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Leave A Reply

Tilmeld dig & Vind

Hver måned har vi store konkurrencer med produkter og gavekort fra vores partnere.

 

Deltag helt gratis og helt automatisk

Tak. Du hører snart fra os

Tilmeld dig & Vind

Hver måned har vi store konkurrencer med produkter og gavekort fra vores partnere.

 

Deltag helt gratis og helt automatisk

Tusind tak. Du hører snart fra os