TENGA Flip Hole Black Onaniprodukt -TESTVINDER

TENGA Flip Hole er kåret til bedste onani produkt på BT. Det er også med rette at den har fået så fin en første plads. Årsagen er uden tvivl at den som det eneste produkt kan åbnes og nemt rengøres. Alle andre produkter på markedet er lukkede og derfor skal man have hele indmaden ud og vende for at skylle ren. Det er besværligt i forhold til TENGA Flip Hole.

Du får et Stilrent design der ikke ligner et onani produkt som f.eks Fleshlight, du også finder her på bloggen. Ikke at den er så diskret at den skal stå til pynt i stuen men falder en gæst over den så er du rimelig sikker.

Læs mere eller køb Flip Hole Black her 

Flip hole har fleksible sider, der gør at du kan lægge det tryk du ønsker på penis ude fra. Det vil sige at du kan skabe større friktion end produktet har uden. Det giver dig større muligheder for tilfredsstillelse. Derudover kan du lukke luft ud af den og skabe et vakuum der giver mange større nydelse.

Det giver en nydelse som alle ønsker at prøve!

100% strømfri. Gratis i drift når du først har købt den.

Tenga Flip holde er perfekt til manden der gerne vil have lidt alene tid med et kvalitets produkt. Det er til dem der gerne vil have at det er nemt at rengøre og hvis du gerne vil leges med. Flip Hole er nemlig slet ikke tosset at bruge sammen med en partner, der kan styre det for dig. Det er super til forspil istedet for et blowjob, så kan du bruge denne her og hun kan få lov at se dig i ekstase mens hun forsigtet ændre tryk og hastighed.

Detaljer om Tenga Flip Hole

Materiale: Tpe.
Ftalatfri: Ja.
Udvendig Længde: 17 Cm.
Indvendig Længde: 14 Cm.
Udvendig Diameter: 7,6 Cm.
Vægt: 680 G.
Glidecreme: Vandbaseret.
Brugermanual: Engelsk.

Dette er en reklame for produktet og så siger forbrugerombudsmanden at vi skal skrive det 🙂 “r e k l a m e”