Male Edge Pro Penis Forstørrer

Photo of author

Af Kristian Olsen

Vil du have større penis? Vil du have en lige penis, uden krumning?
Så er Male Edge Pro penis forstørrer det sæt du har gået og ventet på! Er det dyrt ? Ja prisen ligger på den forkerte side af 1000 kr, men tænkt lige over hvad din manddom er værd. Hvis den er skæv eller bare lille så er det dokumenteret effekt med dette system

Denne her anmeldelse handler om Male Edge Pro udgaven. Den har lidt mere ekstraudstyr en Basic og Extra udgaven, men de andre kan i princippet det samme. Dette er blot den bedste udgave.

Køb eller læs mere om Male Edge Penis forstørrer her

Undersøgelser viser, at mænd der bruger Male Edge, kan forøge deres penis størrelse med op til 60 %. Det er klinisk bevist, at man efter 3-6 måneder kan øge længden af sin penis med ca. 30%.

Rigtig mange har læst og hørt skrækhistorier om læger der ødelægger dit udstyr til tortur redskaber. Det er IKKE det du får her. Her får du en komfortabel penis forstørrer, der rent faktisk hjælper. Det er ikke noget der sker på 2 timer. Det tager uger og måneder, men tænkt engang at du om 6 måneder har en penis der er 30 længere og måske slet ikke er skæv mere eller i hver fald meget mindre. hvad vil det betyde for dig?

Forlængelsen foregår via et udstrækningssystem, der er lidt som at rette tænder: Meget lidt ad gangen så ikke du bliver øm og ikke fungerer. Det skal være rart.

Redaktionen har ikke testet dette produkt, men giver de stjerner som produktets egne brugere har givet. De giver 4 stjerner. Langt de fleste kunder er meget glade for at få større eller mere lige penis. Enkelte synes at sættet ikke er godt. Vi er overbevist om at her handler det om tid. Bruger du ikke tiden får du heller ikke resultatet.

Detaljer om Male Edge Pro Penis forstørre

– Male Edge penis enlarger.
– Lineal.
– 4 x gummiremme.
– Male Edge rejsetaske.
– 2 x beskyttelse pads og gazebind.
– Beskyttelsespose.

Da der er tale om en anmeldelse, så mener forbrugerombudsmanden i samme omgang at det er reklame og så skal vi skrive det, så det gør vi her: reklame 🙂

Photo of author

Kristian Olsen

Læs mere om Kristian Olsen