Monogamy Testvindende Erotisk Brætspil – TESTVINDER

Der findes rigtig mange erotiske sexspil, som du kan krydre din og partnerens tilværelse med. Desværre er er mange af dem på engelsk eller tysk og så kan det for mange godt være lidt svært at bevare den erotiske stemning. Prøv en gang at være romantisk på tysk – nej vel. Monogamy er anderledes.

Monogamy – Erotisk brætspil på DANSK

Det er lige præcis det overskriften siger. På Dansk og det er altså bare super fedt når ikke der er nogle barrierer der driller når man gerne vil både romantisk og sexet. Spillet er udviklet af en dansker men sælges i hele verden på blandt andet engelsk.

Sluk mobilen og tænd nogle lækre stearin lys og kom i stemning.
Dette erotiske brætspil tager jer gennem erotiske, sjove og lidt tossede udfordringer der helt sikkert vil vise nye og gode sider af din partner.

Spillet kan bruges uanset om I er ny forelskede eller været gift i 15 år. Det er også ligegyldigt om det er en super fræk fredag eller kedelig søndag eftermiddag. Spillet vil helst sikkert give jer nyt liv og lyst.

Det hele kulminerer når klimaks skal opnås, ved at vinderen skal gøre én af de 50 fantasier fra kortene til virkelighed.

Spillet har været nævnt flere gange i dansk TV og er kåret som årets spil for par.

Læs mere eller køb det Erotiske Brætspil her

Vi synes at spillet er yderst lækkert og meget sjovt at spille. Vi kan sagtens se at spillet kan tage nogle drejninger, men da vi spillede det på kontoret måtte vi alligevel holde os lidt tilbage

Vi kan varmt anbefale det til dem der gerne vil have mere sjov o g grin i hverdagen eller mere erotik i soveværelset. Der er ingen tvivl hos nogle af os at det vil virke for selv dem der synes det er lidt pinligt.

Detaljer om Monogamy spillet

Titel: Monogamy.
Regler: Simple.
Sprog: Dansk.
Aldersgrænse: Minimum 18 År.
Spillets Varighed: Ca. 90 Minutter.
Indeholder: Spilleplade 48 X 48 Cm, 100 Spillekort For Ham, 100 Spillekort For Hende, 50 Fantasi Kort, Terning Og Spillebrikker.

Da der er tale om en anmeldelse siger forbrugerombudsmanden at det er reklame og derfor skal vi gøre opmærksom på det – Det er hermed gjort