Fifty Shades Darker Dark Desire Advanced Par Sæt

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det originale Fifty Shades Darker Desire par sæt. Her får du det rigtige og originale sæt som er designet sammen med forfatteren E.L. James

With my body, I will worship you. – Christian Grey

Bondage er blevet en stor del af rigtig mange danske hjem og, hvis du gerne vil være autentisk så er det originale produkter fra Fifty Shades serien at foretrække. Den nye serie “Darker” er en ny og meget bedre serie set på kvalitet og udførelse. Det er produkter der er lavet til den semi profesionelle segment og ikke bare til dem der lige skal prøve. “Darker” giver der en virkelig solid kvalitet og produkter som tiltænkt bøgerne og filmene.

Sættet indeholder 7 dele: Blandt andet paddle, blødt reb, vibrator bullet, penisring og flere andre lækre produkter. Lad hende ikke vente og lev om til Christian Grey ord. Hold hende i lang ekstase med den vibrende bullet samtidig med at hun er bundet med det bløde reb. frarøv hende sanserne med blindfold og pir hende.

Lad smerten og nydelsen flyde sammen mens du straffer balderne

Læs mere eller Køb Fifty Shades – Advanced Par Sæt

Dette er det perfekte weekendsæt, om du er hjemme eller skal på mini ferie. Det har alt hvad du skal bruge og kan altid suppleres med andet legetøj, hvis du ønsker det. Det er et sæt hvor du får kvaliteten og evnerne til at give hende eller ham det perfekte oplevelse med bondage. I bestemmer selv hvordan det skal gå til. husk blot at respekterer hinandens grænser.

Detaljer om Fifty Shades Darker Advanced Par Sæt

Materiale: 100% polyester, nylon, PVC, kunstlæder, silikone, PU coated ABS plast
Ftalatfri: Ja.
Latexfri: Ja.
Batterier: Bullet vibratoren kræver 3 x LR44-batterier (6 stk. medfølger).

Da vi anmelder dette produkter så skal vi skriver reklame sier forbrugerombudsmanden. Det gør vi da bare så: reklame 🙂

Anmeldelse af produkt
Dato
Beskrivelse
Sætte får 4 stjerner. Det er super kvalitet og kan sætte gang i fantasien
Bedømmelse
41star1star1star1stargray
Share.

About Author

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år interesseret sig for sexlegetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af sexlegetøj til både singler og par.

Ekspert i Sexlegetøj

Lisa har skrevet om sexlegetøj, erotik generelt og bondage mfl. i mere end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på flere sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på [email protected] og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Leave A Reply

Tilmeld dig & Vind

Hver måned har vi store konkurrencer med produkter og gavekort fra vores partnere.

 

Deltag helt gratis og helt automatisk

Tak. Du hører snart fra os

Gør som 100.000 andre

 

Modtag tips og trick - Lær hvad der virker og brug det igen og igen

Tusind tak. Du hører snart fra os