Fun Factory Miss B Dobbelt Vibrator

Denne prisvindende vibrator kan ryste bukserne af enhver kvinde. Fun Factory er et tysk brand, der i mange år har leveret kraftige og pålidelige vibratorer til de mest kræsne kvinder. Dog er denne Miss B Dobbelt Vibrator, eller dual vibrator som den også kaldes, noget i en klasse for sig selv.

I mange år har der været tale om, at det er langt de færreste kvinder, der kan få orgasmer udelukkende ved penetrationen. Dette betyder dog ikke at selvsamme kvinder ikke elsker følelsen af at blive fyldt ud, mens de pirres og stimuleres til kraftfulde orgasmer.

Fun Factory Miss B Dobbelt Vibrator er et middel for at nå de mest eksplosive orgasmer uden at skulle vælge noget fra. Man får både følelsen af at blive fyldt ud samtidig med at kvindekroppens mest følsomme del pirres til ukendelighed.

Denne vibrator er nådesløs, da den i designet er udformet således, at klitoris udsættes for konstant stimuli når dildodelen indføres i skeden. For mange kvinders tilfælde sker det ofte, at man ved onani fjerner trykket fra klitoris lige inden orgasmen ruller over én. Dette giver stadig orgasme, men man bliver ikke så ekstatisk som hvis trykkes vedligeholdes under orgasmen.

Læs mere om Miss B her og se de gode priser

Designet betyder alt for en fantastisk orgasme

Kvinder har forskellige behov, nogle kan lide det blidt og andre vil næsten have gennemtæsket deres klitoris for at føle suset fra orgasmen. Miss B Dobbelt Vibratoren fra Fun Factory kan begge dele og mere til. Den har to små motorer, der kan sættes til forskellige vibrationsstyrker, fra mild til kraftig og til pulserende.

Derudover har selve dildodelen et bredere design end man normalt ser, hvilket giver følelsen af at være fyldt ud til bristepunktet. Dette design er også med til at man samtidig med klitoris-stimuli også kan få stimuleret sit g-punkt, hvis man bevæger dildoen under penetrering.

Efter jeg købte min pink Fun Factory Miss B Dobbelt Vibrator kan jeg næsten ikke vente med at komme hjem fra arbejde. Man bliver helt afhængig af de pulserende vibrationer og dobbeltstimulationen. Den sender mig flyvende op i det høje C hver gang, også kan jeg endda have den med på ferie.

Er der noget kvinder hader og kan tænde fuldstændig af på, så er det når ens partner døser hen undervejs. Det samme gælder for vibratorer, med USB-lader til din Miss B er du sikret at den ikke stopper lige inden det bliver rigtig dejligt.

Orgasmegaranti – både ved alene-leg og sammen med din partner

Mange forbrugere har rost dette produkt til skyerne, og ikke kun fordi den med garanti sikrer dig orgasmer i løbet af ganske få minutter. Brug din Fun Factory Miss B Dobbelt Vibrator med din partner og forstærk intimiteten.

Lad os bare se det i øjnene; nogle kvinder kan ikke komme uanset hvor ihærdigt deres partnere forsøger at pirre og hjælpe dem – medmindre der er legetøj med i ligningen. Denne vibrator gør det svært som kvinde ikke at krølle lagener og bore tæer eller hæle ned i madrassen.

Lader man sin partner styre denne lille djævelske orgasmemaskine vil man med garanti få mere ud af oplevelsen, end som hvis man selv styrer showet. Dette er naturligvis fordi ens partner nemmere kan bevæge dildoen og støde til når det er lige op over, således at man sendes flyvende udover kanten og ned i orgasmens afgrund.  

Medicinsk silikone er vejen frem mod orgasmer

For at man som kvinde tør bruge sexlegetøj af nogen form og facon, må man føle sig sikker på at man ikke roder rundt med materialer, der kan skade ens underliv. Ligesom de fleste andre vibratorer fra Fun Factory er Miss B Dobbelt Vibrator fremstillet af medicinsk silikone.

Dette materiale er med til at give en virkelighedstro oplevelse uden at man skal bekymre sig om phathalater og andre hormonpåvirkelige stoffer. På trods af en bredde på 4 cm det bredeste sted kan man ikke komme galt afsted, da selve dildoen kun måler 8 cm.

Derudover har designerne bag produktet gjort det nemt at tage i brug, da håndtaget sidder på en måde, som er ergonomisk korrekt så man ikke skal bekymre sig om at få ondt i håndleddet eller ikke at kunne nå knapperne.

Forbrugerombudmanden vil gerne have at vi skriver R e k l a m e, fordi vi anmelder og linker til et produkt. Så det gør vi 🙂

5/5 (2 Reviews)