Magic Wand Vibrator – Den kraftigste og billigste

En Magic Wand, kunne lyde som noget fra den nyeste Harry Potter film, men det er det ikke. Det er Sinful Magic Wand Vibrator, vi taler om her og årsagen til at den er værd at nævne er at den er billig, kraftig og super sej. Læs mere om sinful produkterne her

Magic Wands bruges typisk til klitoris massage til dig der elsker kraftige vibrationer. De blev faktisk udviklet til nakke og muskel massage, men man hurtigt ud af at formen på hovedet gjorde sig yderst bemærket, når den blev brugt i andre områder. Faktisk så meget at mange kvinder sværger til denne form for orgasme. Dels fordi den kan opnås meget hurtigt og fordi mange kan gøre det uden på tøjet – og undskylde sig med at det bare er til skulder massage

Det der typisk er på markedet er dem uden ledning. De bruger batterier eller er genopladelige. De er bare ikke nær så kraftige som denne her. Nu tænker du nok “jamen sådan en ledning er da bare i vejen – Svaret er – NEJ. Det gør faktisk ikke noget og det du får ekstra er altså meget mere.

De andre på markedet der bruger samme konstellation, koster ofte en del mere eller er lavet af en noget ringere kvalitet end denne her.

Prøv Sinfuls Magic Wand eller læs mere om den her

I skrivende stund er den oven i købet på tilbud til kun 349, hvilket er vanvittigt billigt. Selv den normale pris på 499,- er billigt, så er du ude efter en så ville jeg slå til nu og skulle det være for sent så gøre det alligevel. Det er pengene værd.

Medicinsk materiale og fleksibelt hoved

Selve produktet er også uovertruffen i kvalitet og følelse. Det er udviklet af medicinsk silikone, så du kan være helt sikker på at det ikke indeholder nogle væmmelige stoffer du ikke kan tåle. Derudover er det lavet i kvalitetsplast der kan holde.

Hovedet er fleksibelt, og det er her du får mere ud af det, da du kan bruge den uanset hvordan du som kvinde er skruet sammen. Du kan altid ramme det helt rigtige sted.

Det fleksible hoved, kraftige motor og designet, gør den meget anvendelig som en del af forspillet. Lok med en skøn massage med brug af en skøn massage olie. Når du når de erogene zoner er vibrationerne så kraftige af stemningen helt af sig selv bliver bedre. Langsomt og metodisk kan du give ham eller hende en ny form for nydelse.

Se eventuelt andre Magic Wands her

Detaljer om Sinful Magic Wand Vibrator

Materiale: medicinsk silikone og kvalitetsplast.
Ftalatfri: ja.
Latexfri: ja.
Længde, vibrator: 32 cm.
Diameter: 6 cm.
Vandtæt: nej.
Batteritype: elektrisk ledningført.
Længde, ledning: ca. 188 Cm.
Vibrationsniveau: trinløse.
Lydniveau: over middel.
Interface: 1 drejehjul.
Brugermanual: engelsk.
Watt: 18

Forresten så skal vi skrive når vi gør skamløs reklame for et produkt. Det gør vi naturligvis: reklame 🙂