Fifty Shades – Freed – Derfor skal du prøve bondage

Du kender helt sikkert Fifty Shades Of Grey serien. Bøgerne og eller filmene. Freed er sidste skud på stammen fra de yderst populære serie. Vi glæder vi os til at filmen kommer for så sker der ting og sager i de danske soveværelser endnu en gang.

Faktisk er salget af bondage legetøj i den blide ende eksploderet siden den første bog og særlig film kom frem. Det er alt fra de yngre piger og mænd til det ældre publikum, der gerne vil prøve noget nyt.

Hvorfor skal du prøve bondage?

Er du kørt fast i gænge rutiner? Er sexlivet blevet lidt forudsigeligt og kedeligt. Ikke at det stadig er fantastisk med sex, men somme tider ønsker vi jo alle sammen at skabe noget mere sammen.

Hvis du nu tror at bondage gør ond så tager du fejl. Det er slet ikke det, som det handler om. Bondage i den blide ende som du ser her, handler mere om at overgive sig. Det handler om at du giver eller tager kontrollen i legen men i passer på hinanden.

Så hvis du går og leger med tanken om at prøve noget nyt. Binde hende eller måske give hende kontrollen og vende rollerne så skal du altså ikke se bort fra denne mulighed.

Se ALT inden for Fifty Shades – Udlev drømmen

Hvorfor Fifty Shades serien?

Kan jeg ikke bare bruge et lagen eller et bælte. Jo det kan du, hvis du ikke går op i at det skal være behageligt og kærligt.

Med Fifty Shades serien af både legetøj til hende, ham og jer begge, får du ikke bare det rigtige udstyr. Du får også fantasien. Fantasien om at leve sig ind i rollerne og mærke det rigtige sus når du bliver spændt fast eller pirret. Det er det bondage handler om. Underkastelse og kontrol – på den gode måde.

Fifty Shades – Mest populære produkter

Hvis du vil have nogle af de mest købte produkter inden for Fifty Shades serien og nogle af de nesyte og mest lækre, så se her. Klik på billedet for at se mange flere.

Fifty Shades til kvinder

Se alle produkterne til kvinder i Fifty Shades serien. Det er ikke så lidt og her viser vi kun et lille bitte udvalg. Klik på billederne for at se alle de andre produkter du kan vælge i mellem når du vil udleve drømmen .

Fifty Shades til par

Par legetøj og bondage er noget af det der er i højst kurs hos alle dem, der gerne vil udleve drømmen om kontrol eller underkastelse. Vis din hengivenhed på den ultimative måde og skab mere liv i soveværelset.

Fifty Shades til mænd

Hvis du leder efter noget til mænd og som du kan lege med sammen og solo så er rent faktisk et kæmpe udvalg at kigge på. Her finder du 4 af de mest købte produkter fra dem der gerne vil lege med fantasien.

Er det god kvalitet?

Da Fifty Shades for nogle år siden kom frem som bøger og film, var alle meget optaget af selve ideen og knap så meget om kvaliteten. Alle firmaer kæmpede om at vise det bedste og vildeste bondage de havde på hylderne.

Men for at skabe den rigtige stemning og følelse gav forfatter E.L James licens til at et firma producerede de ”originale” produkter, som de var tænkt og brugt i filmen.

De første produkter er nu flere år gamle og ikke af den bedste kvalitet, fordi det skulle gå hurtigt med at komme til markedet. Men i de seneste par år er der lagt mange kræfter i både design, følelse og ikke mindst farver og funktion.

I dag får du væsentlig bedre produkter i Fifty Shades serien, end du gør i mange af de serier af bondage der har eksisteret i mange år. Fifty shades er luksus i høj kvalitet. Du mærker det på materialerne og pasformen. Det er lavet til det publikum der ser filmene og læser bøgerne og ikke en masse produceret ”one size fit all”. Det er fornøjelse at mærke og bruge disse produkter og derfor anbefaler vi på det kraftigste at du vælger den rigtige serie af produkter. Desuden er hele udvalget nu blevet så stort at du kan finde alt hvad du gerne vil prøve og dermed være tro mod din fantasi.

Fifty Shades Sexlegetøj

Du finder ikke kun bondage i form af piske, masker, gags og alt det som du måske frygter er for grænseoverskridende. Nej Fifty Shades serie har lige så stor fokus på sexlegetøj, der er tro mod serien.

Det fede ved det er at du finder meget af det legetøj du ellers ville købe, men her fra serien i de lækre farver og super gode kvalitet.