Bathmate Hydromax X30 Penispumpe

Langt de fleste mænd har et ønske om en større penis, dog er det langt de færreste der har mod nok til at tage skridtet videre og afhjælpe deres ’problem’. Der findes mange muligheder, hvorpå mænd kan forstørre deres penis, både permanent og periodisk.

Bathmate Hydromax X30 Penispumpe er en videreudvikling af Herkulespumpen og findes i Sinfuls store sortiment. Denne pumpe har dog overgået andre lignende produkter ved at yde et vakuumtryk der er 35 % større end andre penispumper.

Navnet giver sig selv – den her bandit kan du tage med i badet og bruge på daglig basis, hvis det er det du ønsker. Dog anbefales det, at den ikke bruges mere end 15 minutter om dagen af hensyn til blodkarrenes sundhed.

Denne Bathmate er nem at bruge og klarer forstørrelsesjobbet på 15 minutter, forudsat at du pumper á tre omgange som det anbefales i brugsanvisningen.

Læs mere om denne skønne Pumpe

En penispumpe som er let anvendelig og giver et godt resultat

For at komme i gang med denne Bathmate Hydromax X30 Penispumpe kræves det at du stiller dig ind under den varme bruser og slapper af i kroppen. Sørg for at den medfølgende bløde ring er sat fast nederst på pumpen. Derefter flyttes den grå tip i toppen hen i låseposition og pumpen fyldes med behageligt varmt vand.

Penis placeres i pumpen og denne rettes op i opretstående stilling, pump en enkelt gang for at skabe det første vakuum og pump derefter videre til du når resultatet og ikke kan pumpe mere. Udløs trykket i pumpen, fjern denne og gentag 2-3 gange mere.

Den nye Bathmate Hydromax X30 Penispumpe er så nem at bruge, at man tror det er løgn. Det er virkelig en lettelse af få forstørret kalorius mens man gør sig ren og klar til at hygge med konen før sengetid. Når vi er i bad sammen, er det hende der får lov at pumpe – det synes vi begge er sjovt og frækt.

Denne pumpe giver ikke en permanent penisforstørrelse, men gør lige dét ekstra for at du som mand får genvundet selvtilliden og føler dig bedre klædt på til at tilfredsstille dig selv og din partner.

En øgning af både størrelse og nydelse

Der er nogle mænd, der ikke vil indrømme over for dem selv, at de har brug for en penispumpe. I nogle subkulturer er det et tabu at skulle have hjælp for at kunne tilfredsstille sig selv eller sin partner. Dette er dog vrøvl i kvindernes ører, da de tænder langt mere på en mands selvtillid end på selve størrelsen af hans penis.

Man kan dog bruge den forbedrede Bathmate Hydromax X30 Penispumpe til at genvinde en del af sin manddomsselvtillid. Derudover giver den naturligvis et par yderligere centimeter, hvilket for langt de fleste kvinders synspunkt blot er en bonus.

Når man bruger penispumpen i forbindelse med varmt vand, vil nerveenderne stimuleres allerede fra første pumpetag. Dette gør penis mere følsom og har en tydelig effekt på, hvor skønt det er at onanere eller have samleje efterfølgende.

Brug Bathmate Hydromax X30 penispumpe alene eller sammen med din partner

Har man først anskaffet sig en penispumpe skal den også bruges – hvorfor ikke gøre det sammen med din partner? Mange kvinder vil finde det interessant og spændende at se udviklingen undervejs og er tilbøjelige til selv at ville pumpe, hvis du giver dem lov.

Kvinder er mere fascinerede af penis og dens vokseværk end man som mand selv er. Forsøg at bryde din egen tabugrænse ved at tage konen, kæresten eller sexpartneren med i bad og nyd at du kan se på, mens hun pumper løs. Med denne penispumpe kan man nå en max længde på 24,8 cm, så kan du tro hun spærrer øjnene op.

Mange vælger også at købe en Bathmate, hvis de ønsker noget sexlegetøj, der gør det hele. Man kan som mand ikke lade være med at blive en smule opstemt ved at bruge en penispumpe – især ikke hvis den er fyldt med dejlig varmt vand.

Brug penispumpen som et lille forspil og mærk derefter forskellen på, hvor følsom især glansen bliver efter vakuumtrykket. Nyd følelsen af din penis i hånden, lad maskuliniteten over både størrelse, tykkelse og tyngde sætte sine spor i dit indre selvværd.

Forbrugerombudsmanden siger at vi skal skrive at det er en reklame, fordi vi anmelder og linker til et produkt. Så det gør vi naturligvis: R e k l a m e