Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris Stimulator

Photo of author

Af Kristian Olsen

Satisfyer Pro 2 Next Generation er undtagelsen, når det kommer til kopier der ikke virker, for det gør denne her. Den er super effektiv. Man kan godt mærke at materialet ikke er det samme som på Womanizer, men prisen er også kun en 1/3 del og mere end 50 kvinder giver den 5 stjerner, så naturligvis skal den prøves.

Lidt om Satisfyer Pro 2 Next Generation

Hvis du gerne vil nyde en orgasmer der ligger ud over det sædvanlige og har du under 220 kr, så er det her du skal sætte ind. Den virker mere end en gang så det er allerede givet godt ud. Den virker nemlig også HVER GANG og i guder det er noget der føles godt.

Køb eller læs mere om Satisfyer Pro her

Jeg havde den med hjemme (Fordi jeg ikke nåede at prøve Womanizer) og jeg er ikke skuffet. Uden at kunne direkte sammenligne de to så vil jeg nok sige at med prisen så tager denne her føringen. Den er yderst effektiv og de ting der er sagt og skrevet om den “originale” Womanizer, så kan jeg helt sikkert stemme i og sige at her har man ramt hovedet på sømmet – så at sige.

Jeg giver den 5 stjerner – Den er 100% effektiv – 100% pris korrekt

Den måler 16,5 cm og du får 30 minutters fri leg på en opladning. Den har 11 vibrations eller rettere trykbølge mønstre, der gør den effektiv gang på gang for du bliver overrasket over effektiviteten – hver eneste gang.

Den er super let at rengøre da den kan skilles ad og dermed er det også en leg, hvilket er ret lækkert når man går op i hygiejnen.

PS. Husk lige at den er vandtæt så du kan bruge den i badet (og det er altså lidt mere effektivt end man lige regner med.) Den kan ikke bruges nedsunket i et badekar for så kan den ikke “trække vejret”

Detaljer om Satisfyer Pro 2 Next Generation

Materiale, Hætte: Silikone.
Ftalatfri: Ja.
Latexfri: Ja.
Vandtæt: Ja.
Længde: 16,5 Cm.
Batteritype: Genopladelig.
Pulseringsniveauer: 11.
Interface: To Knapper.
Medfølger: Magnetisk Usb-Kabel.

Dette indlæg siger forbrugerombudsmanden at vi skal skrive reklame på, så det gør vi selvfølgelig: Reklame 🙂
Denne anmeldelsen er skrevet af redaktionen og vi giver Satisfyer Pro vores varmeste anbefalinger.

Photo of author

Kristian Olsen

Læs mere om Kristian Olsen