LELO Smart Wand – Magic Wand -TESTVINDER

Photo of author

Af Kristian Olsen

LELO Smart Wand, er en magisk vibrator, der virker. Aldrig har vi prøvet en der er så kraftig på batteri. Den er for di der gerne vil have intense vibrationer og frihed uden ledning. Den findes i både en Large og en Medium. Large er den der giver mest power for pengene, men den lidt mindre er stadig yderst effektiv.

Den store er så kraftig at den kan bruges til ømme muskler såvel som stimulation. Vi anbefaler LELO Smart WAnd Medium til intimt brug.

Den har en silkeblød overflade i medicinsk silikone og så er den ergonomisk korrekt designet. Den er nemlig let at betjene og holde uden at det bliver akavet. Det gør den yderst effektiv.

LELO er kendt for sin SenseMotion teknologi til det trådløse. Til denne model har de udviklet SenseTouch der gør at på en af de 8 programmer styre du den ved at give kontakt til huden. Jo mere kontakt jo højere styrke. Det gode ved dette program er at når du lægger den fra dig (et øjeblik måske) så falder vibrationerne til at være næsten lydløse. Så slipper du får at ligge der med et lufttrykbor ved siden af.

Smart Wand Medium – Se mere eller køb nu Smart Wand Large – Se mere eller køb nu

Ønsker du at sætte den i SenseMotion holdes den miderste knap nede i 3-5 sekunder. De andre 7 vibrationsmønstre er yderst effektive og manuelle. Det betyder at du selv styrer hastigheden og mønstrene.

LELO Smart Wand Large har 6 ud fa 6 stjerner i en test af Magic Wands på Side6.dk, hvor med bedømmelsen: “Et superprodukt, der er alle pengene værd.”. Smart Wand har desuden vundet en AVN-award i 2012 for årets “bedste luksus sexlegetøj” og en Red Dot Design Award i marts 2013.

Vi har på redaktionen prøvet den hjemme og kan kun sige at der ikke os bekendt findes andre produkter der kan give dig det samme på batteri. prisen er måske lidt høj, men service, design, garanti og ikke mindst nydelse er det hele værd. Kan ikke få mindre end 5 af 5 stjerner

Detaljer om LELO Smart Wand

Materiale: Medicinsk Silikone/Abs-Plast.
Ftalatfri: Ja.
Størrelse: 30,4 X 8,0 X 6,0 Cm.
Vægt: 395 G.
Vandtæt: Ja.
Batteritype: Opladeligt Li-Lon 900 Mah 7.4 V.
Vibrationsnivaeu: 8 Lydniveau: Yderst Lydsvag.
Vibrations Tid: Op Til 2 Timer.
Standby Tid: Optil 90 Dage.
Brugermanual: Engelsk, Svensk M.Fl.

Vi har anmeldt dette produkt og så siger forbrugerombudsmanden at man skal skrive at det er reklame. Så det gør vi 🙂

Photo of author

Kristian Olsen

Læs mere om Kristian Olsen