Master & Slave Bondage Spil til Par

Photo of author

Af Louise P. Andersen

Drømmer du også om Fifty Shades of Grey og ønsker du at pirre din fantasi så er dette Bondage Spil med Master og slave lige noget for dig. Du finder alt hvad du behøver i pakken. Det eneste du skal tilsætte er nysgerrighed og lyst.

Fifty Shades har skabt landeplager verden over og i Danmark er vi ikke gået fri og selvom ikke alt er af det “originale” Fifty Sahdes så er det Bondage spil her altså et super godt bud. Det har de samme elementer og indeholder  2 håndleds manchetter, 2 ankel manchetter, halsbånd med snor, bondagereb, blindfold maske, flad paddle, flogger pisk, mundgag, fjertickler, hogtie sele, udfordringskort, master/slave mønt til lodtrækning.

Et fuldstændig komplet spil som du kan  tage med og frem når lysten melder sig. Du vil hurtig opdage at du har dine favoritter, men at du kan udfordre dig selv og din partner med de mange frække kort du trækker.

Læs mere eller køb Master & Slave Bondage Spillet

Vi har testet spillet hjemme i privaten og selvom vi ikke havde prøvet bondage før andet end med lidt bindeleg så var vi ikke skræmte. Det var faktisk meget pirrende og følger man kortene og ikke kaster sig ud i vild leg eller sporinger lige til mål, så er det faktisk en ret fræk rejse.

Vi startede med at gøre plads i sengen og tænde lidt hyggelige stearing lys (massage olie lys) og så gik vi ellers i gang (i ført lækkert lingeri og boxershorts) Man skal jo ikke afslører det hele.

De første par kort virkede meget platte når man sidder der, men efter udførelsen må jeg sige at begge var klar på flere kort. Vi nåede i alt 11 kort før en tabte (besindelsen) og måtte i mål.

Spillet kan varmt anbefales

Detaljer om Bondage Spil

Indhold:
– 2 håndleds manchetter
– 2 ankel manchetter
– halsbånd med snor
– bondagereb
– blindfold maske
– flad paddle, flogger pisk
– mundgag
– fjertickler
– hogtie sele
– udfordringskort
– master/slave mønt til lodtrækning.
Materialer: Bl.a. metal, plast, kunstlæder og fjer.
Sprog: Pink og Lilla fåes med engelsk, hollandsk, fransk, tysk og spansk.
Creme fåes med norsk og svensk.

Dette er en anmeldelse af produktet og så siger forbrugerombudsmanden at man skal skrive at det er reklame – Så here we go: r e k l a m e

Photo of author

Louise P. Andersen

Louise er en 29-årig sexolog med en passion for at teste par sexlegetøj. Hun er i et forhold med Mads, der er 30 år gammel, og de har endnu ingen børn sammen. Med sin uddannelse som sexolog og sin ekspertise inden for test af par sexlegetøj, har Louise opnået stor viden og erfaring på området. Hun deler gerne sin ekspertise gennem sine skriftlige værker og artikler, hvor hun guider par i valget af det bedste sexlegetøj til at forbedre deres intime forhold. Med hendes dygtighed og professionelle tilgang hjælper Louise par med at udforske og nyde deres seksualitet fuldt ud. Louise er også en ivrig blogger og influencer på sociale medier, hvor hun deler sine personlige erfaringer og anbefalinger inden for par sexlegetøj. Hendes ærlige og informative tilgang til emnet gør hende til en pålidelig kilde for par, der ønsker at forbedre deres intime forhold.

Ekspertise

Med sin omfattende viden om par sexlegetøj og forskellige produkter på markedet, kan Louise hjælpe med at skabe spænding, intimitet og fornyelse i ethvert parforhold. Hun tror på vigtigheden af åben kommunikation og eksperimentering for at opnå større tilfredshed og tilfredsstillelse i soveværelset. Ud over at være en dedikeret sexolog og sexlegetøjsekspert, er Louise også en fortaler for seksuel sundhed og trivsel. Hun arbejder aktivt på at nedbryde tabuer og skabe en åben dialog om seksualitet, så alle kan føle sig trygge og frie til at udforske deres lyst og begær.

Passion

Med sin energi, professionalisme og lidenskab for at hjælpe par med at opnå et mere tilfredsstillende sexliv, er Louise en anerkendt ekspert på sit felt. Hun ser frem til at fortsætte sit arbejde med at vejlede og inspirere par til at opleve glæden ved seksualitet og intimitet på nye og spændende måder. Louise er dedikeret til at levere troværdig og opdateret information til sit publikum. Hun fortsætter med at undersøge og teste nye par sexlegetøj for at sikre, at hun altid er på forkant med de nyeste trends og produkter på markedet. Hendes mål er at give par mulighed for at træffe informerede valg, der passer bedst til deres individuelle behov og præferencer. Udover sit arbejde som sexolog og sexlegetøjsekspert, prioriterer Louise også etisk og ansvarlig brug af sexlegetøj. Hun fokuserer på kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed i de produkter, hun anbefaler, og opfordrer til en respektfuld og bevidst tilgang til seksuelle oplevelser.

Læs mere om Louise P. Andersen