Master & Slave Bondage Spil til Par

Drømmer du også om Fifty Shades of Grey og ønsker du at pirre din fantasi så er dette Bondage Spil med Master og slave lige noget for dig. Du finder alt hvad du behøver i pakken. Det eneste du skal tilsætte er nysgerrighed og lyst.

Fifty Shades har skabt landeplager verden over og i Danmark er vi ikke gået fri og selvom ikke alt er af det “originale” Fifty Sahdes så er det Bondage spil her altså et super godt bud. Det har de samme elementer og indeholder  2 håndleds manchetter, 2 ankel manchetter, halsbånd med snor, bondagereb, blindfold maske, flad paddle, flogger pisk, mundgag, fjertickler, hogtie sele, udfordringskort, master/slave mønt til lodtrækning.

Et fuldstændig komplet spil som du kan  tage med og frem når lysten melder sig. Du vil hurtig opdage at du har dine favoritter, men at du kan udfordre dig selv og din partner med de mange frække kort du trækker.

Læs mere eller køb Master & Slave Bondage Spillet

Vi har testet spillet hjemme i privaten og selvom vi ikke havde prøvet bondage før andet end med lidt bindeleg så var vi ikke skræmte. Det var faktisk meget pirrende og følger man kortene og ikke kaster sig ud i vild leg eller sporinger lige til mål, så er det faktisk en ret fræk rejse.

Vi startede med at gøre plads i sengen og tænde lidt hyggelige stearing lys (massage olie lys) og så gik vi ellers i gang (i ført lækkert lingeri og boxershorts) Man skal jo ikke afslører det hele.

De første par kort virkede meget platte når man sidder der, men efter udførelsen må jeg sige at begge var klar på flere kort. Vi nåede i alt 11 kort før en tabte (besindelsen) og måtte i mål.

Spillet kan varmt anbefales

Detaljer om Bondage Spil

Indhold:
– 2 håndleds manchetter
– 2 ankel manchetter
– halsbånd med snor
– bondagereb
– blindfold maske
– flad paddle, flogger pisk
– mundgag
– fjertickler
– hogtie sele
– udfordringskort
– master/slave mønt til lodtrækning.
Materialer: Bl.a. metal, plast, kunstlæder og fjer.
Sprog: Pink og Lilla fåes med engelsk, hollandsk, fransk, tysk og spansk.
Creme fåes med norsk og svensk.

Dette er en anmeldelse af produktet og så siger forbrugerombudsmanden at man skal skrive at det er reklame – Så here we go: r e k l a m e