Doggy Darling Vagina Onaniprodukt

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Doggy Darling Vagina – Der er ikke rigtig nogen sofistikeret måde at beskrive dette produkt. Det har ikke en lækker indpakning, kommer med neon lys eller andre smarte funktioner. Den har ikke vibrator, men den er helt sig selv.

Doggy Darling er for dig der gerne vil have en klumpkøb der kan stå fast: Sæt den i vindueskarmen, ved håndvasken eller på sofabordet. Den er super realitisk og med sine 20 cm i indtrængningsdybde er der plads til de fleste mænd. Den er lavet i TPE, der føles utroligt realistisk og er helt fri for ftalater.

Nyd de faste baller og hold godt fast når du giver hende et skub. Sæt en god film på og giv hende den bagfra lige hvor du er.

Læs mere eller Køb om Doggy Darling her

Indersiden er nubret og giver en ret virkelighedstro oplevelse. Husk glidecreme og god rengøring.
Doggy Darling er et blandt mange produkter med samme funktion. De fås også i andre stillinger og større og mindre torso. Det er der specielt ved denne type produkter er det de prøver ikke a være noget de ikke her. Her er tale om et stykke kød, som skal bruges og ikke et stil ikon du har stående i stuen for at se om folk ved hvad det er.

Detaljer om Doggy Darling

Materiale: TPE
Ftalatfri: Ja.
Latexfri: Ja.
Størrelse: 30 Cm (Bredde) X 22 Cm (Længde) X 15 Cm (Højde).
Åbning: Kan Strækkes (Passer De Fleste Størrelser).

Forbrugerombudsmanden vil gerne have at man på alle hjemmesider skriver reklame eller sponsoreret, hvis der er tale om alt andet end en shop. Så det gør vi naturligvis: reklame – også selvom det virker lidt tosset 🙂

Share.

About Author

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år interesseret sig for sexlegetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af sexlegetøj til både singler og par.

Ekspert i Sexlegetøj

Lisa har skrevet om sexlegetøj, erotik generelt og bondage mfl. i mere end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på flere sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@erotik.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.