Fun Factory Delight G-punkts Vibrator Opladelig – PRISVINDER

Fun Factory Delight er verdens bedste g-punkts vibrator. Det er meget simpelt. Den er ikke engang ny. Den har været på markedet siden 2006, så den er faktisk 11 år, men designet er fornyet nogle  gange. Den har vundet priser verden over for både design og funktion.

Delights ergonomiske form gør den nem at bruge og den føles blød og lækker, da den er lavet i medicinsk silikone. Den hårde kerne gør at den er mindst lige så funktionel som den er lækker at røre ved.

G-Punkt og sprøjte orgasmer = Delight

Designet i Delight fra Fun er lige så simpelt som det er elegant og funktionelt. Det lille S ligger perfekt i h+ånden og gør at du kan nyde stort set uden at yde. Det betyder at du kan lægge tryk på g-Punktet på en nem måde uden at vride hånden af led eller få krampe i underarmen.

Det bedste er at den kan bruges som både par og solo legetøj.

Læs mere eller køb Fun Factory Delight her

Delight er naturligvis blevet testet på redaktionen og her er holdningen klar.

Jeg fik den med hjem for at lave en test og som kvinde, der altid jagter den gode orgasme, så var jeg perfekt – Det var i hvert fald mit argument.

Delight er ikke bare god – Den er perfekt.
Det lyder nok lidt reklameagtigt, men tag det fra en der har prøvet at opnå sprøjteorgasmer siden det blev det nye sort for år tilbage. Det er aldrig lykkedes før. Det er det nu og ikke nok med det så giver den kraftigere orgasmer end jeg nogen sinde har oplevet før.

Det absolut bedste er at jeg kan bruge den selv og stadig ligge godt i sengen/sofaen. Hvis min mand skal være med vender man den bare en halv omgang og så kan han styre den uden kramper i armen.

5 af 5 stjerner

Detaljer om Fun Factory Delight

Materiale: Medicinsk Silikone.
Ftalatfri: Ja.
Størrelse: Længde 15 Cm. X 3 Cm.
Vandtæt: Stænktæt.
Batteritype: Opladeligt Lithium Polymer (Usb-Oplader Medfølger)
Oplader: Medfølger.
Vibrationsniveau: 11 Forskellige.
Lydniveau: Lydsvag.
Interface: 2 Knapper, On/Off.
Brugermanual: Engelsk, Tysk.
Testvinder: Ja.
Designvinder: Ja.

Dette er en skamful reklame for produktet, og så siger forbrugerombudsmanden at vi skal sige det 🙂
Vi kan uden forbehold anbefale dette skønne produkt.

0/5 (0 Reviews)