LELO Tor 2 Opladelig Vibrator Ring

LELO Tor 2 er er en genopladelig Penisring til parret der gerne vil have lidt mere. Tor 2 er 100% vandtæt og kan bruges overalt. Den er designet så selve vibrator delen er større og dermed giver hende flere og kraftigere vibrationer, men ringen om selve penis er fleksibel og strammer på den rigtige måde og dermed giver en mere fyldig erektion.

Tor 2 roses til skyerne i de forskellige anmeldelser over alt på nettet. Det er også kram og der er stor forskel på den og en af de små gummi ting med engangsvibrator. Her får du et designmæssigt smukt produkt og fra en af de største producenter i verden. Det betyder at der er lagt mange timer i tilpasning, form og ikke mindst i din og din partners nydelse.

Tor har 6 forskellige og kraftige vibrationsmønstre. Meget kraftigere end du måske kender fra billigere penisringe. Der medfølger iøvrigt oplader i pakken.

Køb eller læs mere om LELO Penisring her

Fordele ved penisring

Som med andre penisringe så er Tor designet til at stramme ved penisroden. Dette gør at du får en fyldigere erektion. Mange mænd beretter at de også holder længere når de bruger en penisring.

Denne penisring er testet sammen med 3 andre. En billig udgave til 29 kr og en lidt bedre til 199. De tre kan slet ikke sammenlignes. Den billige er udelukkende til for vibrationerne, som næsten ikke kan mærkes. Den lidt dyrere strammer fint, men designet gør at den ikke kan mærkes af hende.

Tor 2 derimod er stor nok til at hun kan mærke det og det smarte er at den faktisk kan bruges som vibrator på hende som en del af forspillet. og så er den rimelig lydløs. Jeg ville aldrig vælge andet hvis jeg skulle vælge.

Detaljer om LELO Tor 2

Materiale: Medicinsk Silikone Og Abs-Plast.
Ftalatfri: Ja.
Størrelse: 5,6 Cm X 4,5 Cm X 2,0 Cm.
Diameter: 3 Cm – 4,5 Cm. Vægt: 25 G.
Batteritype: Opladeligt Lithium.
Vibrationsniveau: 6 Kraftige Vibrationsstyrker.
Lydniveau: Yderst Lydsvag.
Vibrations Tid: Optil 2 Timer.
Brugermanual: Engelsk, Svensk.

Som altid skriver vi reklame, fordi det siger forbrugerombudsmanden, at anmeldelser er.