Vibro: Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

Photo of author

Af Kristian Olsen

Fleshlight Vibro er verdens mest populære onani produkt til mænd. Det unikke i Fleshlight er at elitens pornostjerner ligger deres mund, numse eller kønsdele til og får lavet perfekte afstøbninger til din evige glæde. Det er der INGEN andre der gør og det har gjort produktet meget populært. Tillæg så design og funktion og ikke mindst det super realistiske og natutro indre så har du et produkt hvor du uden sammenligning kan blive tilfredstillet.

Denne Fleshlight Vibro kommer med 3 vibrerende bullets der giver en virkelig pirrende fornemmelse og det erhelt sikkert at den tager din Fleshlight til det næste niveau. Det fantastiske er det at også kan bruge den uden.

Fleshlight Vibro er deres signatur vagina og farve, udført i det lækre Reel Feel Cyberskin, der føles så tæt på virkeligheden som nuværende muligt.

Læs om eller køb Fleshlight her + Flere billeder

Vi har testet denne her og denne gang var det en af pigerne der fik den med hjem. Hun skriver

Jeg fik Fleshlight Vibro med hjem for at teste på min kæresten. Han anede ingenting og jeg tænkte det ville være super lækkert som par leg og forspil. Så efter badet lagde han sig på ryggen. Jeg havde varmet glidecremen op i et vandbad. Jeg hjalp ham i rette “humør” og så fik han lov at prøve. Uden at vide hvad der ventede blev han MEGET positivt overrasket og fik hvad man kan sige en god afslutning. – Mere tid til mig bagefter = Smart.

Vibro kommer i en koksgrå case der får den til at ligne mere en lommelygte end et onani produkt. Den indre men super fleksible kanal har en diameter på 1,3 cm, så uanset om du er lille eller stor vil du føles det lækkert og omsluttende, hvilket giver en meget realistisk følelse.

Brug eventuelt en Fleshlight Warmer til at varme den op til mennesketemperatur og brug masser glidecreme for optimal følelse.

Se alle de andre Fleshlight produkter her

Efter brug og rengøring af Fleshlight Vibro

Det er meget nemt at tage sleeven ud af den hårde case. Vend den med indersiden ud af og vask den i lunkent vand. Brug eventuelt en mild ph neutral sæbe eller brug Fleshlight anti bakteriel spray. Lad den tørre og vend den igen og put den tilbage. Super nemt og nu er den klar til næste gang.

Detaljer til Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

Materiale: Real Feel Super Skin.
Åbning: Vagina.
Phthalat-Fri: Ja.
Latex-Fri: Ja.
Indre Længde: 22,9 Cm.
Indvendig Diameter: 1,3 Cm (Fleksibel) Vandtæt: Ja.
Batteri Type: 3 X Lr44 (10 Stk.
Medfølger).
Lyd Niveau: Lydsvag.
Interface Vibrator: 1 Simpel Knap.
Brugermanual: Engelsk.

Vi g’r altid som ombudsmanden siger ;.) og han siger at det er reklame at lave anmeldelse så det er hvad vi skriver “reklame” 🙂

Photo of author

Kristian Olsen

Læs mere om Kristian Olsen