Autoblow 2+ Blowjob Maskine

Autoblow 2+ nu med 30% mere effekt, stimulation og nydelse. Autoblow 2 er og har altid været en af de absolut mest købte onani produkter til mænd. Forskellen på den og på næsten alle andre er nemlig at der er indbygget stimulerende perler, der omslutter det sleeve der indsættes. Det smarte er at man vælger det sleeve der passer en selv. (A,B eller C) – se mere længere nede.

På den måde sikre du at du får den optimale nydelse uanset om du er stor, medium eller lille. Det er smart og ikke mindst det der gør den perfekt.

Autoblow 2+ er så yderligere udstyret med kraftigere motorer end tidligere og massagen er også 30% længere. Det vil sige at den større del af penis bliver masseret. Du bestemmer selv intensiteten, hvilket gør dette produkt til det mest intense onaniprodukt til manden der gerne vil mærke og føle. Brug masser af glidecreme for at opnå en super realistisk følelse.

Køb eller læs mere om Autoblow 2+

Det indvendige sleeve er formet som en mund og lavet i et eksklusivt og blødt materiale der nærmer sig virkeligheden. Dybden er tilpasset alle størrelser.

Der  var kamp om at teste denne her, for så kan man jo prøve den igen og igen, men vinderen skriver her

Det var med noget ydmyghed jeg skal kalorius ned i den mund der kaldte på mig. Jeg havde jo kigget på hvordan perlerne masserede od og ned af sleevet og tænkte om det ville gøre mere ondt end være dejligt. Skam dig. Det er perfekt. Jeg havde fået at vide at jeg skulle opvarme glidecremen inden, så det gjorde jeg og hold nu ferie det er dejligt. Faktisk kan man bare holde den på plads, så klarer den resten. Læg dig tilbage og nyd det.

Detaljer om Autoblow 2+

Automatisk: Ja.
Kan Bruges Håndfrit: Ja.
Strømkilde: Tilsluttes Stikkontakten.
Hastigheder: Drejeknap.
Lydniveau: Over Middel.
Brugermanual: Engelsk.
Sleeve A: – Diameter: 2,7-3,5 Cm. – Omkreds: 7,5-10 Cm.
Sleeve B: – Diameter: 3,5-4,5 Cm. – Omkreds: 10-14 Cm.
Sleeve C: – Diameter: 4,5-5,6 Cm. – Omkreds: 14-16,5 Cm.

Dette er en produkt anmeldelse og så siger forbrugerombudsmanden at vi skal skrive reklame – ok siger vi så – r e k l a m e 🙂