Elskovsdukker: Alt hvad du skal vide og hvordan du skal købe

Elskovsdukke, sexdukke, lolitadukke. Kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder dem, kan elskovsdukker give dig en helt igennem fantastisk onanioplevelse. Derfor kan en sådan bestemt også være værd at investere i – særligt hvis ikke du har en fast partner.

Her på siden kan du læse alt, hvad der er værd at vide om elskovsdukker, så du kan blive klogere på sagen.

Find den rette elskovsdukke til dine behov og præferencer

Før i tiden har elskovsdukker primært været henvendt til heteroseksuelle mænd, som gerne ville have oplevelsen af at være sammen med en vaskeægte kvinde. I dag er der heldigvis større diversitet på markedet, og uanset dit køn og dine seksuelle præferencer kan du finde en elskovsdukke, der er helt perfekt for lige netop dig.

Som regel er elskovsdukker ”amputerede”, hvilket vil sige, at du blot har et udsnit af kroppen at gøre godt med. Du kan også finde elskovsdukker, som er i fuld kropsstørrelse, men de koster typisk en del, hvis du skal have fingrene i de realistiske af slagsen. Dertil kommer, at de naturligvis optager en del plads.

Søger du en elskovsdukke, der ligner en lækker fyr, vil du typisk have hele mandeoverkroppen samt det intime område at fornøje dig med. Du kan imidlertid også finde udgaver, hvor der er skåret helt ind til benet så at sige, og hvor du derfor kun har intimområdet at hygge dig med.

Hvis du søger en kvindelige elskovsdukke, vil du ofte skulle vælge imellem, om du vil have en fræk bagdel eller et smukt brystparti. Uanset hvad du vælger, vil du som regel have både en vaginal og en anal indgang at tilfredsstille dig selv med.

Du kan i dag finde rigtig mange realistiske elskovsdukker, som i høj grad minder om den ægte vare. De er fremstillet af materialer, der både ligner og føles som hud, og som du derfor vil elske at være helt tæt på. Derudover kan du finde elskovsdukker, som ligefrem bliver opvarmet til kropstemperatur for at give dig en naturtro onanioplevelse.

Man kan ikke komme udenom, at jo mere avanceret din elskovsdukke skal være, des dyrere bliver den. Vil du have en budgetvenlig elskovsdukke, kan du overveje en oppustelig lolitadukke, som også kan give dig virkelig god solosex.

Giv dig selv den absolut bedste oplevelse med masser af glidecreme

Uanset hvilken type elskovsdukke du vælger at investere i, gør du klogt i at benytte dig af godt med glidecreme sammen med din nye ”partner”. Ved at bruge glidecreme får du en smooth og behagelig oplevelse, hvor det hele kører rart og gnidningsfrit.

Hvis du køber en elskovsdukke med en silikoneoverflade, skal du være opmærksom på, at du bør undgå at benytte dig af silikonebaseret glidecreme. Silikoneglidecreme kan risikere at ødelægge elskovsdukken, og det har du naturligvis ingen interesse i.

Fornøjer du dig som mand med en elskovsdukke, og vil du gerne have den mest naturlige oplevelse, du overhovedet kan få? Så skal du benytte dig af en vandbaseret glidecreme, som i høj grad minder om kvindens naturlige smøremiddel.

Pas godt på din elskovsdukke, hvis du vil have glæde af den i lang tid

Du kan i dag få fingrene i elskovsdukker, der koster helt op imod 100.000 kroner. En sådan kan i højere grad sammenlignes med en sexrobot end med en elskovsdukke, og den kan virkelig give dig nogle intense onanioplevelser. Sandsynligheden for, at du investerer i en sådan højteknologisk elskovsdukke, er nok ikke så stor. Selvom du køber en billigere udgave, vil du fortsat kunne få glæde og gavn af din elskovsdukke i lang tid.

Hvis din elskovsdukke skal kunne holde sig lækker, skal du sørge for at passe godt på ham eller hende. Følg vejledningen, der følger med, når du køber din elskovsdukke, så du er sikker på, den får den rette kærlighed og pleje.

Du skal altid sørge for at gøre din elskovsdukke ren, når du har brugt den. Derudover kan det være nødvendigt at pudre den eller på anden måde pleje den for at sikre, at overfladen holder sig blød og fleksibel. Nogle af de meget realistiske elskovsdukker kan risikere at få sprækker i overfladen, hvis du ikke plejer dem ordentligt, og det er selvfølgelig en skam.

Sørg desuden for at sprøjte din elskovsdukke med desinfektionsspray inden brug. Selvom det kun er dig, der bruger den, kan du risikere at få infektioner eller irritationer, hvis bakterier spreder sig fra dukken til dit intimområde.