Lolitadukker: Alt hvad du skal vide. Guides og tests

Lolitadukker er en af de mest udbredte former for sexlegetøj overhovedet. De benyttes flittigt både som onaniredskab og som et finurligt indslag til for eksempel polterabender og store fødselsdage.

Her på siden kigger vi nærmere på lolitadukker, så du kan blive klogere på de frække dukker.

Hvad er en lolitadukke?

En lolitadukke er som udgangspunkt en oppustelig sexdukke, som kan bruges, hvis du gerne vil have en naturtro onanioplevelse. I dag bruges ordet imidlertid ikke længere blot om de oppustelige dukker, men derimod også om mange af de mere realistiske elskovsdukker, der er at finde på markedet.

Du kan således finde rigtig mange forskellige lolitadukker den dag i dag – både de oppustelige og ikkeoppustelige af slagsen. Før i tiden har denne form for sexlegetøj primært været henvendt til mænd, som gerne ville have oplevelsen af at være sammen med en vaskeægte kvinde, men i dag favner markedet heldigvis bredere.

Hvor de fleste lolitadukker tidligere har lignet skønne kvinder, kan du i dag også finde mange, der ligner lækre mænd. Uanset dit køn og dine seksuelle præferencer kan du således finde en lolitadukke, der er helt perfekt for netop dig, og som gang på gang kan få dig i stødet.

Mange af de avancerede lolitadukker kan give dig en virkelighedstro onanioplevelse, hvor du nærmest ikke vil kunne mærke forskel på den og så en rigtig partner i kød og blod. Det skyldes, at mange lolitadukker har en overflade, der i høj grad føles som ægte hud. Derudover er der flere af dem, der kan varmes op til kropstemperatur.

Hvem kan få glæde af en lolitadukke?

Enhver, der gerne vil tage soloseancen til et nyt niveau, kan få glæde af en lolitadukke. Har du i øjeblikket ikke en partner, men vil du fortsat gerne være intim med en mand eller kvinde, er en lolitadukke det oplagte valg for dig.

Ud over at du kan få glæde af en lolitadukke alene, kan du naturligvis også fornøje dig med en sådan sammen med en partner. Der er i dag mange par, der nyder at eksperimentere med forskellige former for sexlegetøj, og har du og din partner det også sådan, kan I sagtens kaste jer ud i en hyggestund med en tredje partner i form af en lolitadukke.

Hvis I tidligere har leget med idéen om en trekant, kan en lolitadukke være et godt sted at starte så at sige.

Hvordan passer jeg godt på min lolitadukke?

Hvis du gerne vil have glæde af din lolitadukke i lang tid, er det nødvendigt, at du passer godt på den. Derfor skal du for eksempel sørge for at gøre den grundig ren, når du er færdig med at bruge den. På den måde bliver den ved med at holde sig lækker og indbydende.

Investerer du i en af de meget realistiske lolitadukker, der i dag er på markedet, kan du være nødt til at pleje den med eksempelvis pudder. Det er med til at sikre, at overfladen holder sig blød og smidig. Er det en nødvendighed, vil det være angivet i den pleje- og rengøringsvejledning, der følger med din lolitadukke.

Generelt gør du klogt i at følge denne vejledning, hvis du gerne vil nyde din lolitadukkes selskab i lang tid.

Hvilke lolitadukker findes der?

Ud over at du naturligvis fortsat kan få fingrene i oppustelige lolitadukker, kan du – som nævnt – også få fingrene i mere realistiske lolitadukker. De er typisk amputerede, således at du kun har en del af kroppen at gøre godt med. Du har naturligvis altid det intime område, og derudover kan du så have overkroppen og ansigtet eller bagdelen at hygge dig med.

Søger du en lolitadukke, der kan sende dig i den syvende himmel gang på gang, kan du med fordel kaste et blik på en af de mange realistiske lolitadukker. Er du derimod på udkig efter en dukke, som kan bidrage med noget særligt til den store fest, er det en oppustelig lolitadukke, du skal have fat i. Den kan du naturligvis også få en masse gode onanioplevelser med – der er en grund til, at dukken fortsat er en af de mest udbredte former for sexlegetøj overhovedet.

Om du er mand eller kvinde, og uanset hvilke seksuelle præferencer du har, kan du få glæde af en lolitadukke. Du kan finde dem i mange forskellige versioner, så uanset hvad du søger, kan du finde en lolitadukke, der falder i din smag.