LELO Tiani 3 Par Vibrator med Fjernbetjening

Photo of author

Af Louise P. Andersen

LELO Tiani 3 er en par vibrator, der er kommet til verden på baggrund af de enorme tilkendegivelser som WeVibe har fået gennem årene.

Som altid så er LELO bare lidt mere end de andre. Det svenske firma, har også taget ideen om er par vibrator skridtet videre og skabt noget der ikke blot er æstetisk smukt, men virkelig funktionelt.

Formen på Tiani 3 fra LELO minder også noget om We-Vibe, men den er lavet på en måde så den indvendige del til skeden er bredere og mere stabil. Flere oplever at den giver nogle kraftige orgasmer da g-punktet stimuleres yderligere.

Redaktionen har selvfølgelig også testet denne her og der var kamp om at få den med hjem – “Finders Keepers”, som vi siger.

Læs mere om eller Køb LELO Tiani 3 her – Se flere billeder

Den virker – Helt vildt godt. Det var det første jeg sagde da jeg kom tilbage efter weekenden. Måske ikke noget man normalt gør, men det var helt vildt. Den blev prøvet 3 gange, 3 forskellige steder. I sengen, i badet og et tilfældigt sted. Det var lige godt alle gange, men foreslår man bruger den hjemme eller et sted hvor du har tid til at “monterer” den for den skal sidde rimelig præcist og det er svært (der hvor vi var)

Når det så er sagt så presser den på mit g-punkt når han trænger ind i mig og giver nogle ret intense vibrationer direkte på det område, som jeg ikke selv normalt kan nå.

For ham var det også ret godt. Man skal lige vende sig til at der er vibrationer overalt og det kan give lidt udfordringer for ham, men fandt ud af at han blot skulle “afhjælpes først” så kunne han igen – i længere tid.

Nogle af de ting der skal lægges ekstra mærke til er at der  i denne version er større og kraftigere motorer end i de forgående samt at der er Sense Motion. SenseMotion gør at du kan styre den alene med håndbevægelser og det betyder altså frihed.

En fed feature er at når du slipper fjernbetjeningen så drosler alt ned i omdrejninger.

Detaljer om LELO Tiani 3

Materiale: Silikone Og Abs-Plast.
Ftalatfri: Ja.
Størrelse: 7,8 Cm X 4,45 Cm X 3,2 Cm.
Vandtæt: Ja, Kan Nedsynkes Til Max. 1 Meters Dybde.
Vægt: 42 G.
Brugstid: Op Til 1,5 Time.
Ladetid: 2 Timer.
Stand-By Tid: Op Til 90 Dage.
Rækkevidde: Op Til 12 Meter.
Batteri: Li-Ion 70 Mah + 2 X Aaa Til Fjernbetjening (Medfølger).
Brugermanual: Engelsk, Svensk.
Vibrationsniveau: 6 Forudindstillede Og 2 Sensemotion Programmer, Der Styres Med Fjernbetjeningens Bevægelser.
Lydniveau: Lydsvag.
Medfølger: Oplader Og Opbevaringspose.

Forbrugerombudsmanden siger vi skal skrive “reklame” når vi anmelder et produkt og linker til det. Så det gør vi r e k l a m e 🙂

Photo of author

Louise P. Andersen

Louise er en 29-årig sexolog med en passion for at teste par sexlegetøj. Hun er i et forhold med Mads, der er 30 år gammel, og de har endnu ingen børn sammen. Med sin uddannelse som sexolog og sin ekspertise inden for test af par sexlegetøj, har Louise opnået stor viden og erfaring på området. Hun deler gerne sin ekspertise gennem sine skriftlige værker og artikler, hvor hun guider par i valget af det bedste sexlegetøj til at forbedre deres intime forhold. Med hendes dygtighed og professionelle tilgang hjælper Louise par med at udforske og nyde deres seksualitet fuldt ud. Louise er også en ivrig blogger og influencer på sociale medier, hvor hun deler sine personlige erfaringer og anbefalinger inden for par sexlegetøj. Hendes ærlige og informative tilgang til emnet gør hende til en pålidelig kilde for par, der ønsker at forbedre deres intime forhold.

Ekspertise

Med sin omfattende viden om par sexlegetøj og forskellige produkter på markedet, kan Louise hjælpe med at skabe spænding, intimitet og fornyelse i ethvert parforhold. Hun tror på vigtigheden af åben kommunikation og eksperimentering for at opnå større tilfredshed og tilfredsstillelse i soveværelset. Ud over at være en dedikeret sexolog og sexlegetøjsekspert, er Louise også en fortaler for seksuel sundhed og trivsel. Hun arbejder aktivt på at nedbryde tabuer og skabe en åben dialog om seksualitet, så alle kan føle sig trygge og frie til at udforske deres lyst og begær.

Passion

Med sin energi, professionalisme og lidenskab for at hjælpe par med at opnå et mere tilfredsstillende sexliv, er Louise en anerkendt ekspert på sit felt. Hun ser frem til at fortsætte sit arbejde med at vejlede og inspirere par til at opleve glæden ved seksualitet og intimitet på nye og spændende måder. Louise er dedikeret til at levere troværdig og opdateret information til sit publikum. Hun fortsætter med at undersøge og teste nye par sexlegetøj for at sikre, at hun altid er på forkant med de nyeste trends og produkter på markedet. Hendes mål er at give par mulighed for at træffe informerede valg, der passer bedst til deres individuelle behov og præferencer. Udover sit arbejde som sexolog og sexlegetøjsekspert, prioriterer Louise også etisk og ansvarlig brug af sexlegetøj. Hun fokuserer på kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed i de produkter, hun anbefaler, og opfordrer til en respektfuld og bevidst tilgang til seksuelle oplevelser.

Læs mere om Louise P. Andersen