LELO Tiani 3 Par Vibrator med Fjernbetjening

LELO Tiani 3 er en par vibrator, der er kommet til verden på baggrund af de enorme tilkendegivelser som WeVibe har fået gennem årene.

Som altid så er LELO bare lidt mere end de andre. Det svenske firma, har også taget ideen om er par vibrator skridtet videre og skabt noget der ikke blot er æstetisk smukt, men virkelig funktionelt.

Formen på Tiani 3 fra LELO minder også noget om We-Vibe, men den er lavet på en måde så den indvendige del til skeden er bredere og mere stabil. Flere oplever at den giver nogle kraftige orgasmer da g-punktet stimuleres yderligere.

Redaktionen har selvfølgelig også testet denne her og der var kamp om at få den med hjem – “Finders Keepers”, som vi siger.

Læs mere om eller Køb LELO Tiani 3 her – Se flere billeder

Den virker – Helt vildt godt. Det var det første jeg sagde da jeg kom tilbage efter weekenden. Måske ikke noget man normalt gør, men det var helt vildt. Den blev prøvet 3 gange, 3 forskellige steder. I sengen, i badet og et tilfældigt sted. Det var lige godt alle gange, men foreslår man bruger den hjemme eller et sted hvor du har tid til at “monterer” den for den skal sidde rimelig præcist og det er svært (der hvor vi var)

Når det så er sagt så presser den på mit g-punkt når han trænger ind i mig og giver nogle ret intense vibrationer direkte på det område, som jeg ikke selv normalt kan nå.

For ham var det også ret godt. Man skal lige vende sig til at der er vibrationer overalt og det kan give lidt udfordringer for ham, men fandt ud af at han blot skulle “afhjælpes først” så kunne han igen – i længere tid.

Nogle af de ting der skal lægges ekstra mærke til er at der  i denne version er større og kraftigere motorer end i de forgående samt at der er Sense Motion. SenseMotion gør at du kan styre den alene med håndbevægelser og det betyder altså frihed.

En fed feature er at når du slipper fjernbetjeningen så drosler alt ned i omdrejninger.

Detaljer om LELO Tiani 3

Materiale: Silikone Og Abs-Plast.
Ftalatfri: Ja.
Størrelse: 7,8 Cm X 4,45 Cm X 3,2 Cm.
Vandtæt: Ja, Kan Nedsynkes Til Max. 1 Meters Dybde.
Vægt: 42 G.
Brugstid: Op Til 1,5 Time.
Ladetid: 2 Timer.
Stand-By Tid: Op Til 90 Dage.
Rækkevidde: Op Til 12 Meter.
Batteri: Li-Ion 70 Mah + 2 X Aaa Til Fjernbetjening (Medfølger).
Brugermanual: Engelsk, Svensk.
Vibrationsniveau: 6 Forudindstillede Og 2 Sensemotion Programmer, Der Styres Med Fjernbetjeningens Bevægelser.
Lydniveau: Lydsvag.
Medfølger: Oplader Og Opbevaringspose.

Forbrugerombudsmanden siger vi skal skrive “reklame” når vi anmelder et produkt og linker til det. Så det gør vi r e k l a m e 🙂