Fetish – få styr på de frække lege og tilbehøret hertil

Photo of author

Af Kristian Olsen

Vil du og kæresten prøve grænser med de kinky sexlege? Og har I brug for inspiration til køb af bedste tilbehør og udstyr hertil? Læs mere her

Fetish er betegnelsen for de kinky fantasier, de fleste af os har i større eller mindre grad. Det kan være, du tænder på bestemte kropsdele, at dominere din partner 100% eller på følelsen og synet af latex.

Både mænd og kvinder kan tænde på grænsesøgende sexlege eller erotiske materialer, og der er masser af par, som allerede eksperimenterer med personlige, seksuelle grænser.

Er du og kæresten usikre på, hvordan I får skabt de første, gode erfaringer med at udleve fetish fantasierne, kan I læse videre her.

Få styr på de mange udgaver af fetish

Hos de fleste mennesker vil det være bondage og BDSM, der er de mest udbredte typer af fetish. Dog findes der mange andre seksuelle aktiviteter og lege, som hører til genren.

For mange par der står på nippet til at gøre alvor af at eksperimentere med de indre fantasier, kan det være bekræftende at kende de mange seksuelle handlinger, som par i alle aldersgrupper leger med.

Herunder kan I læse nærmere om de mest udbredte fantasier, der er kategoriseret i forhold til popularitet.

BDSM

BDSM er en bred kategori og iblandt de mest udbredte former for fetish. Grundlæggende handler BDSM om magt, kontrol og dominans. Der kan være forskel på omfang og intensitet.

Forkortelsen står for ”Bondage og Disciplin” samt ”Dominans og Submission”. Uanset omfang, karakter og type af BDSM-leg, vil der altid være brug for tilbehør, redskaber og legetøj.

Om det er de mest ekstreme og pikante redskaber såsom full face masker, body suits i latex eller sexmøbler, der bruges, eller om det er det mere enkle sexlegetøj, der vælges, afhænger af jeres lyster og erfaringer.

Det er vigtigt, at I udvælger sexlegetøj og bondagetilbehør, som I begge tænder på.

Fisting

Fisting er betegnelsen for de seksuelle handlinger, hvor der tændes på og opnås tilfredsstillelse ved at få ført enten en hånd eller en dildo med design som en knytnæve op vaginalt eller analt.

Der kan være lige så mange mænd, der tænder på anal fisting, som der kan være kvinder, der stimuleres maksimalt ved at blive fyldt ud af en hånd.

Fisting kræver tilvænning. Det kan være en fordel at bruge sexlegetøj til formålet, der er designet til at gradvist at kunne udvide dig enten analt eller vaginalt.

Age play og rollespil

Der er mange mænd og kvinder, som tænder på bestemte relationer mellem én selv og en eller flere sexpartnere. Det kan handle om age gap, hvor der leges med roller, der kan involvere forbudte, seksuelle relationer. Der er mange par, som tænder på relationen mellem en stedfar eller -mor og en steddatter eller -søn.

I disse seksuelle lege vil der ofte være brug for kostumer, der er med til at skabe den ønskede stemning og de rigtige roller.

Rollespil vil tit være en del af sex, som kan involvere andre lege eller brug af redskaber.  

Spanking/flogging

Fra hverdagen kender I sikkert allerede til at påføre hinanden små, blide og kærlige slag. Det kan være i forbindelse med sex, hvor kærestes numse kan kærtegnes med en flad hånd, eller berøringen kan være en del af legene med bondage.

Spanking er de seksuelle bedrifter, hvor der påføres partneren erotisk smerte. Det kan være alt fra de blide svirp til de hårde slag.

Vil I eksperimentere med spanking (Eller flogging som den seksuelle aktivitet også kaldes, når der bruge flogger), skal der gang i piske, paddles eller floggers. 

Latex

Når I går på opdagelse i det store marked for sexlegetøj til de frække, grænsesøgende og kinky fantasier, vil I opdage, at meget af tilbehøret til påklædning er lavet af latex. Dette skyldes, at mange mænd tænder på det erotiske materiale med det sensuelle wetlook.

Har din mand eller kæreste en særlig forkærlighed for latex, er der rig mulighed for at kunne tilfredsstille hans indre fantasier og lyster.

Der designes kostumer, dragter, masker, lingeri, kjoler og sexlegetøj i latex, så der er garanti for, at enhver mand kan få oplevet de pikante drømme i virkeligheden.  

Pegging  

Pegging er sex, hvor kvinden tager manden bagfra. Det vil primært foregå som en del af BDSM-legene, hvor kvinden er Domina. En strap on er must-have i denne forbindelse. Den frække og stimulerende påsætningsdildo kan fås i mange forskellige designs, hvoraf flere er udviklet specielt til kvinder.

Hvordan starter vi med fetishlegene?

For de fleste par vil det føles grænseoverskridende i begyndelsen at binde kæresten fast eller påføre ham eller hende slag – også selvom der ikke bruges kraft.

Det er vigtigt for jeres fælles oplevelse og seksuelle udvikling, at I har afstemt lyster, behov og fantasier på forhånd.

Det allervigtigste mellem jer er stopordet. Vi har alle forskellige udgangspunkter. Mens nogle par er erfarne med bondage og vil over i spanking, er der andre par, som først skal til at udleve fetish-fantasierne.

Et stopord er jeres fælles sikkerhed og tryghed. At sige ”stop” kan ske som automatreaktion, når I er i gang med bondage, fisting eller master/slave-legene. Selvom der siges ”stop”, er det ikke nødvendigvis ment som opfordring til at afbryde jeres frække lege.

Et stopord skal gerne være et ord eller begreb, der intet har med sex at gøre.  

Hvilket sexlegetøj skal vi vælge?

Valg af fetish legetøj er en individuel sag, der 100% afhænger af jeres ønsker og krav. Hvad der er det bedste sexlegetøj for ét par, vil være vidt forskelligt til et andet.

Uanset om det er rollespil eller BDSM, I vil i gang med, er der brug for tilbehør og udstyr.

Det er en god idé at gå på opdagelse iblandt de hundredvis af produktmuligheder, I har at vælge imellem.

De mest udbredte og populære typer af sexlegetøj til fetish er:

  • Udstyr til at binde med (Manchetter, håndjern, bondagetape eller reb)
  • Sexlegetøj (Brystklemmer, dildoer, vibratorer, strap ons eller penisring)
  • Spankingudstyr (Ridepisk, flogger eller paddles)
  • Frække kostumer, erotisk lingeri eller kjoler
  • Sexmøbler (Sexstol, sexgynge eller kors)
  • BDSM-tilbehør (Masker, blindfolds, halsbånd, brystklemmer eller lænker til helkropsfiksering)

Blindfolds er ikke bare blindfolds, og en vibrator er ikke bare en vibrator. Der findes masser af varianter af hvert udstyr og tilbehør.

Det kommer jer til gode, at I bruger tid på sammen at udvælge sexlegetøj. Der kan være visse designs og udformninger af det frække tilbehør, som tiltaler jer mere end andet.

Hvor meget sexudstyr har vi brug for?

Det vil ofte være sådan, at fetish legene udvikler sig. Dette er naturligt og en del af jeres seksuelle udvikling både som individer og som par.

I starten kan det være tilstrækkeligt med en flogger, blindfold, dildo og reb eller bondagetape.

De fleste par eksperimenterer med bindelege i større eller mindre grad. Bondage kan gøres til en romantisk, sensuel, fræk eller hardcore oplevelse. Det handler om, hvilket udstyr I bruger.

I takt med at I bliver mere erfarne og lærer hinandens og egne lyster og behov at kende, kan I udvide beholdningen af sexlegetøj. I kan udskifte floggeren med en paddle, og I kan købe kostumer, når I er klar til at tage rollespillene til et nyt niveau.

Vil I have maksimal frihed og fleksibilitet, og vil I kunne kontrollere hinanden på fysisk afstand, skal I vælge fjernbetjent sexlegetøj.  

Hvor køber vi det bedste sexlegetøj til fetish legene?

I får mange fordele ved at købe sexlegetøj til BDSM, bondage, pegging, spanking og fisting på nettet. Her kan I handle i fuld diskretion, og I kan nemt få indblik i det store marked af produkter, der kan bruges til jeres sexlege.

Det er ikke kun de mange produktkategorier, I kan se frem til at gå på opdagelse iblandt.

I kan også benytte jer af de skarpe tilbud, som kan være den perfekte mulighed, når der er flere produkter og forskelligt udstyr, der skal købes til de frække lege derhjemme.

I får detaljerede produktbeskrivelser om hvert enkelt stykke legetøj, og I får inspiration til at supplere købene med ekstra tilbehør, som kan gøre jeres oplevelser bedre og mere intense.  

Når I vælger en kvalitetswebshop, får I sexlegetøj, der er lavet af de bedste materialer.    

Opsummering – udlev jeres indre fantasier med det bedste fetish sexlegetøj

Engang var ”fetish” et skamfuld ord, der blev associeret med perverse og forbudte lyster. Sådan er det heldigvis ikke længere. Vi tænder alle på en følelse, en relation eller en oplevelse, som ikke direkte har noget med sex at gøre, men som fremkalder sensuelle behov.

Der er ingen grund til at lægge låg på jeres seksuelle lyster og frække fantasier med det kæmpe marked for fetish sexlegetøj, der designes i et hav af varianter, størrelser og materialer.

Det er både sundt og naturligt at prøve seksuelle grænser af. Den bedste måde at gøre det på er med en partner, som du er tryg ved.

Når I bruger det bedste sexlegetøj, og når I har styr på rammerne for fetish legene, kan I få de mest seksuelle, pirrende og nydelsesfulde oplevelser.

Det vil styrke jer som par, at I eksperimenterer med personlige fantasier, der kan handle om alt fra dominans over fisting til at se din kæreste i det frækkeste latextøj.  

Photo of author

Kristian Olsen

Læs mere om Kristian Olsen