Tantra sex – Komplet guide for jer som vil i gang med tantra sex

For at få succes med tantra sex er der brug for viden om, hvordan forspil kan starte med erotisk massage, og I har brug for råd til at skabe den helt perfekte stemning af nærvær og kærlighed.

Vil I i gang med tantra sex for at styrke parforholdet og for at lære jer selv og hinanden bedre at kende? Tantra er meget mere og meget andet end almindelig sex, der primært har fokus på teknik og stillinger.

Tantra fokuserer på nærværet, intimiteten, kærligheden og på at skabe sensuel energi. Herunder finder I en komplet guide, der giver jer inspiration til tilbehør til soveværelset samt gode råd til at skabe den mest intense nydelse hos hinanden. 

Massagelys – skab den perfekte, romantiske stemning

En vigtig forudsætning for tantra sex er, at der skabes en romantisk, afslappende og beroligende stemning i rummet. Massagelys er uundværlige i denne forbindelse.

De findes i forskellige produktudgaver – nogle er lavet af stearin, mens andre er formet og støbt af størknet massageolie.

Lysene afgiver en mild duft, som kan vælges i henhold til jeres ønsker. Det kan være alt fra blomster over frugter til særlige anti-stress udgaver. Anti-stress udgaver har en unik sammensætning af naturlige ingredienser, der er sammensat i forhold til at aktivere den sensuelle energi hos jer.

De bedste massagelys har en brændetid på op til 30-45 timer.

Det er vigtigt at gå efter kvalitetsudgaverne, da disse har milde dufte, der ikke efter flere timer får en kunstig og ubehagelig aroma, som kan ødelægge stemningen.

Massageolie – den uundværlige ingrediens til erotisk massage

Til erotisk massage er der brug for olier, der lader dine hænder glide let og ubesværet hen over din partners krop. Massageolier findes i mange forskellige produktvarianter. Når I skal vælge den rette olie, kan I bruge følgende overvejelser:

  • Skal det være med eller uden duft?
  • Hvor mange ml har vi brug for?
  • Er der brug for en allergi- og hudvenlig produktudgave?

Det kan være en fordel at købe massageolier sammen. Det er vigtigt for jeres nydelse, komfort og stimuli, at ingen af jer generes af en bestemt duft. I kan vælge de neutrale udgaver, hvis I har massagelys med en bestemt aroma.

Olierne til erotisk massage kan vælges i forskellige varianter med hensyn til mængde. Vil I eksperimentere med, hvilke dufte der er de rette for jer, kan I vælge pakkeløsningen. Her får I små flasker med olier, der indeholder 50-100ml i hver.

Til jer der er afklaret med favoritolien, kan der købes flasker enkeltvist på op til 250ml eller 500ml.

Glidecreme – perfekt tilbehør til intimmassage

Glidecreme er et rigtig godt og velfungerende supplement for mange par, når der dyrkes tantra. Det er med til at skabe endnu mere intensitet hos både mænd og kvinder, og glidecremen er det perfekte tilbehør til at massere enten penis og prostata hos manden eller klitoris og skede hos kvinden.

Glidecremer opdeles i 2 forskellige kategorier. Der er de vandbaserede udgaver, og der er de silikonebaserede. Der er fordele og ulemperne ved dem begge.

Når det kommer til erotisk massage og tantra sex, kan det være en fordel at vælge den produktudgave, som giver de mest glidende effekter i længst tid. De silikonebaserede glidecremer trænger ikke ind i huden, og derfor har de længerevarende effekter sammenholdt med de vandbaserede produktudgaver.

Det er op til jer at vælge, hvad I er til. Der kan være brug for ekstra glidecreme, når I bruger de vandbaserede produkter. For nogle par kan det være forstyrrende at skulle tilføre ekstra creme, når der gives intimmassage. For andre er dette underordnet.

Hvordan vælger vi de bedste produkter til erotisk massage og tantra?

Som nybegyndere handler det om at prøve sig frem. I kan med fordel vælge mindre produktudgaver af såvel massageolie som glidecreme, så I kan skabe jer erfaringer med, hvad der fungerer bedst for jer.

De bedste produkter til erotik vil altid være en smagssag. For nogle par er det mest praktisk at vælge en silikonebaseret glidecreme, mens andre par har størst glæde ved at bruge en vandbaseret udgave med smag.

Er I allerede afklarede med, hvilken olie, lys eller creme der er bedst for jer, kan det give ekstra stimuli at vælge nye varianter.

Det vigtigste er, at I finder ud af, hvad der er de rette produkter for jer.

Når I bliver erfarne med tantra sex, kan I vælge at bruge sexlegetøj som blindfold eller en pirringsfjer.

Tantra for begyndere: Dette skal I være opmærksomme på, når I begynder med tantra

Før I begynder med tantra, skal I have kendskab til, hvad det handler om. Almindelig sex har fokus på stillinger og teknik, og her har både mænd og kvinder har tendens til at jagte orgasmen.

Med tantra er det omvendt. Her er det hverken teknik eller positioner, der er i fokus men derimod jer som par og mennesker.

Tantra sex er mere intenst og nydelsesfuldt, da opmærksomheden er på, hvordan I hver især reagerer på berøringer, massage, stimuli og energi.

Det kræver god tid, mental ro og masser af nærvær at dyrke tantra. Er den ene af jer stresset, træt eller ked af det, vil det være svært at opnå den mentale dybde, der er vejen til de mest ekstatiske, tantriske orgasmer.

I skal således være opmærksomme på jer selv og hinanden, før I overhovedet begynder.

Det er en god idé at snakke lysten til tantra igennem først. Her kan I sammen sætte fokus på, hvordan det kan komme til at booste jer som par at dyrke sex på en anden og mere intens måde.

Formålet med tantra sex er at udvikle, opbygge og vedligeholde erotik og den sensuelle energi. Derfor må I ikke få orgasmer, da det vil bryde energiopbygningen.

Det handler således om at undersøge, eksperimentere, holde igen og give sig hen.  

Sådan skaber og opbygge I den sensuelle energi

Der findes ikke nogen bestemt opskrift på, hvordan tantra sex skal foregå. Det er en måde at være intime på, og det er jer, der sammen skal finde ud af, hvordan I bedst stimulerer og masserer hinanden. I skal have fokus på den anden – ikke jer selv.

Først og fremmest er det afgørende, at I har god tid. Er I presset af en aftale, kan dette afholde jer fra at kunne give jer hen. Tantra sex kan med fordel planlægges, så I sammen kan glæde jer til den sensuelle og erotiske oplevelse, og så I har tid til at købe massagelys, olie og glidecreme.

Forspillet er altafgørende for tantra. Det er med til at skabe den sensuelle energi, når I masserer, rører og kysser hinanden.

Selvom det kaldes ”tantra sex”, behøver det ikke nødvendigvis inkludere penetration. Det kan være svært i starten at holde lysten og fokus på orgasme tilbage. Intimmassage kan gøre det nemmere for jer begge at holde opmærksomheden på, at det er den andens glæde, nydelse og behag, der er i fokus.

Tantra vil være en sensuel og intim udviklingsproces for alle par. Derfor er det vigtigt, at du har tillid til og følger tryghed ved den partner, du er sammen med.

Værd at vide om udløsning og orgasme

Det kan virke paradoksalt at dyrke sex uden at få orgasme. Udløsning og orgasme er det, der plejer at være klimaks og slutpunktet i forbindelse med traditionel sex. Tantra har i princippet ikke nogen slutning. Det er derfor, der tales om energiopbygning- og vedligehold. Det er hensigten, at I skaber erotik og sensuel energi mellem jer, som vil komme jer til gode udenfor sengen og soveværelset.

Er I kommet mentalt på afstand af hinanden, eller har I haft problemer i forholdet, kan tantra blive metoden til at genfinde hinanden på.

Når manden får udløsning, afbrydes hans (og jeres) energi. Når han er i stand til at holde igen, vil energien komme jer til gode, da nærværet, kærligheden og intimiteten styrkes.

Mange mænd foretrækker at være for sig selv eller sove, når de har fået udløsning. Afslutning af sex har modsatte effekt hos hovedparten af kvinder. De vil gerne kærtegnes og nusses om efter sex.

Dette modsætningsforhold er i mange forhold årsagen til, at kvinden føler sig mindre elsket, når hun ikke modtager de kærlighedstegn, hun instinktivt søger efter sex.

Tantrisk sex er med til at styrke kærligheden, da de opbygger et mentalt bånd mellem jer.

Opsummering

Har I været igennem en hård periode i forholdet, eller føler I, at sexlivet er blevet for ensformigt? Tantra sex er den helt perfekte metode til at få forelskelsen til at blusse op igen og til at genopbygge kemi og sensuel energi mellem jer.

Tantrisk massage og sex kræver ikke masser af udstyr og tilbehør. Det er de mentale aspekter, der er forudsætningen for, at I får styrket kemien mellem jer. Med massagelys- og olie samt glidecreme kan I dyrke tantra sex og sætte fokus på hinanden.

Det kræver tilvænning for alle par at holde igen med orgasme. Tantrisk sex kan derfor blive en udviklingsproces for jer, der gør jer stærkere sammen. De følelsesmæssige bånd der knyttes og opbygges, vil komme jer til gode i andre situationer udenfor soveværelset.

Der findes ikke noget ”rigtigt” og ”forkert” i forhold til at dyrke tantra sex. Det kan ske med eller uden sexlegetøj, og det kan ske med eller uden penetration.