Verdens første Sexlegetøj, lavet af genbrugsplast fra verdenshavene

Man kan sige meget om Sexlegetøj, men at producenterne går efter at designe og udvikle bæredygtigt, er ikke en af dem. Men det har Sinful lavet om på med deres nye serie Ohhcean.

Det er intet mindre end en verdensnyhed, og det vil bane vejen for mange nye produkter, hvis det står til ejerne af Sinful.

Hos os tager vi i mod med kyshånd, for er der noget, der betyder noget i dag, så er det vores miljø. Det er noget. vi skal passe på hele tiden og med den nye serie ohhcean er det et skridt i den rigtige retning.

Produkterne kommer lækkert pakket ind i genbrugspap uden unødige dikkedarer. Det fremstår sobert og lækkert, og selve æsken og produktet i sig selv er top kvalitet. Det giver i hvert fald ikke mindre lyst til at udforske.

Når det kommer til selve produkterne, så er der ingen tvivl om, hvem der står bag. De små detaljer i udformningen gør det nemmere end nogensinde at ramme lige præcis der, hvor det er rigtig godt. Der er virkelig tænkt over detaljerne.

Motoren er kraftig og efterlader ingen ønsker til effekt.

Prisen – Den er også bæredygtig

Og så er der priserne. Personligt var jeg meget overrasket over, at de ikke var dyrere. Det er, nemlig som om at når man udvikler bæredygtigt eller økologisk, så må man gerne tage mere for varen, og kunderne er ikke blege for at betale.

Sådan er det ikke med ohhcean. Her er priserne faktisk lave, i forhold til hvad jeg ville forvente for et produkt med den følelse og kraft.

Prisen for den lille OBP-03 Body vibrator er, kun 299, den mellemste G-punkts vibrator er 399, og den store Magic Wand er kun 549, som er væsentligt under, mærker med samme specifikationer.

Kan genbrugsplast føles lækkert

Ja, det kan det. Ohhcean føles silkeblødt. Altså virkelig blødt og ”smooth”. Jeg ville aldrig have gættet, at dette var muligt, så det er et kæmpe plus. Faktisk kan jeg ikke mærke forskel på et tilsvarende produkt til mere end den dobbelte pris. Herunder kan du se billeder af produkterne og vælge at læse mere om dem

Klik på billedet for at læse mere om funktioner, pris og muligheder