Strap-on sæt

Er det første gang, I køber strapons, eller vil I have nogle af de bedste og mest velfungerende påsætningsdildoer, er strap on sæt det perfekte valg. Her får I en dildo, harness (der er den ’sele’ eller bælte, som sexlegetøjet sættes fast i) og ekstra tilbehør. Både heteroseksuelle og lesbiske par kan bruge legetøjet og opnå de frækkeste oplevelser.Når I køber sæt med strapons, skal I forholde jer både til længden af dildo og til justerbarhed på den medfølgende harness.

GRATIS FRAGT
Sportsheets O-ringe til Harness       - Sort
Sportsheets O-ringe til Harness - Sort
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Tantus Silikone O-Ringe 6 stk      - Sort
Tantus Silikone O-Ringe 6 stk - Sort
Pris fra 149
GRATIS FRAGT
Anal Fantasy Double Trouble Strap-On
Anal Fantasy Double Trouble Strap-On
Pris fra 179
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 68
baseks Strap-On Harness med Vibrator og G-punkts Dildo   - Sort
baseks Strap-On Harness med Vibrator og G-punkts Dildo - Sort
Pris fra 202
GRATIS FRAGT
Strap-On Harness
Strap-On Harness
Pris fra 209
GRATIS FRAGT
You2Toys Mojo Blackjack Strap-On Dildo
You2Toys Mojo Blackjack Strap-On Dildo
Pris fra 215
GRATIS FRAGT
Being F - Strap-On Harness & Dildo
Being F - Strap-On Harness & Dildo
Pris fra 229
GRATIS FRAGT
Fetish Fantasy Hollow Strap-On Unisex
Fetish Fantasy Hollow Strap-On Unisex
Pris fra 239
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 83
Fetish Fantasy Series Fetish Fantasy Hollow Strap-on til Ham eller Hende   - Sort
Fetish Fantasy Series Fetish Fantasy Hollow Strap-on til Ham eller Hende - Sort
Pris fra 247
GRATIS FRAGT
Fetish Fantasy Hul Strap-on Dildo 18 cm - Sort
Fetish Fantasy Hul Strap-on Dildo 18 cm - Sort
Pris fra 249
GRATIS FRAGT
Doc Johnson Vac-U-Lock Vibrerende Plug med Trådløs Fjernbetjening    - Sort
Doc Johnson Vac-U-Lock Vibrerende Plug med Trådløs Fjernbetjening - Sort
Pris fra 249
GRATIS FRAGT
Set Bad Kitty
Set Bad Kitty
Pris fra 259
Vis flere produkter

Vælg det bedste strap-on sæt til jer

Der kan være mange penge at spare, når I vælger de komplette sæt, hvor I alt det tilbehør, I skal bruge til at lege med penetration og pegging. Der kan købes sæt i forskellige udgaver, der er henvendt til forskellige par.

Som nybegyndere med sexlegetøjet kan et sæt med dildo og en justerbar harness være en god start. Bruger I allerede strapons, kan det være ønsket at finde en avanceret udgave. Her kan de eksklusive sæt med dildoer i forskellige størrelser være løsningen, så I har sexlegetøj, I kan blive ved at udforske hinanden med.   

De mange produktløsninger gør det muligt for ethvert par at finde frem til dét sexlegetøj, der matcher de seksuelle fantasier i forholdet.

Der kan købes strap-on sæt i alle prisklasser. Omfanget af indhold og egenskaberne med påsætningsdildoen vil være afgørende for prisen. Et sæt med vibrerende dildo eller fjernstyret dildo vil være nogle af de luksuriøse valg.

Vil I have maksimal frihed med jeres sexlegetøj, skal I gå efter de ledningsfrie, fjernbetjente dildoer.

Fyr ekstra op for sexlivet med strap-on sæt

Kvinder må ty til sexlegetøj, når kæresten skal penetreres. En klassisk dildo kan bruges til formålet, og det vil typisk være dette redskab, de fleste par starter med.

Vil I have legetøj, der er i stand til at give en mere autentisk oplevelse for både modtager og giver, skal I købe strapon sæt. Det er sexlegetøj, der er designet til at skabe de mest realistiske og naturtro oplevelser af penetration.

En strap on dildo vil give en mere nydelsesfuld oplevelse sammenholdt med en håndholdt dildo. Sexlegetøjet skaber frihed for begge parter, og det kan bruges i masser af stillinger.

Fremfor at bruge fingrene, en vibrator eller en dildo kan du som giver få frie hænder, når du forkæler din kæreste ved at bruge en strap on.

Køb det strap-on sæt, der matcher jer

Jeres erfaringer med at bruge håndholdte dildoer og strapons på hinanden, vil være med til at afgøre, hvilket sæt med påsætningsdildo og harness der vil være et godt valg for jer.

Om modtageren er en mand eller en kvinde vil også have indflydelse på jeres valg. Det er ikke alle mænd og kvinder, der har prøvet analsex før, og her er det ekstra vigtigt, at der vælges strap on i den rette størrelse.

Som udgangspunkt gælder det, at jer som nybegyndere får størst glæde og tilfredsstillelse ved at gå efter de mindre påsætningsdildoer.

Har I leget med dildoer på hinanden før, kan der være brug for en strap on med særlige effekter eller en dildo med stor fylde.

Fordelene ved at vælge strap on sæt med vibrerende dildo

Det er langt fra kun modtageren, der kan opnå masser af nydelse og intens stimulation, når partneren penetrerer med en strap on.

Vælger I de populære strap-on sæt med vibrerende dildo, vil de pulserende effekter kommer jer begge til gode. Det er det perfekte valg for jer, der vil have sexlegetøj, der skal bruges ofte.

I samme kategori med dobbelt-pirring kan der vælges strap on sæt med 2 dildoer. Med denne variant kan I sammen udforske de stimulerende effekter fra legetøjet, og I er begge både modtagere og givere.