Test af Penisringe – De 5 bedste penisringe på markedet

En penisring kan være et fantastisk redskab for manden, der gerne vil have en kraftigere, mere fyldig og længerevarende erektion uden bivirkninger.

En penisring er et let og effektivt hjælpemiddel til dig, der gerne vil opleve en kraftigere og mere fyldig erektion – helt uden bivirkninger. Du skal blot sørge for at få din ring på penis, før du skal være seksuelt aktiv, så den kan gøre sit arbejde.
Ved at stramme om roden af penis, holdes blodet, der strømmer til penis, ude i svulmelegemerne. Derfor kan det ikke løbe tilbage, og du opnår en kraftigere erektion. I denne produktanmeldelse bliver du præsenteret for de 5 bedste penisringe på markedet og en guide til, hvordan du får mest ud af din smarte ring.

Sinful Buddy Opladelig Vibrerende Penisring – Bedst i test


16 bedømmelse(r) – Bedøm selv

Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse
Detaljer
Anmeldelser
KORT INFO
Få lækre fælles orgasmer ved hjælp af den vibrerende penisring Buddy fra Sinful.

Giver både længevarende erektion til ham og vibrerende stimulering til jer begge.

Fleksibelt silikone gør den nem at tage af og på og behagelig at bære.

Opladelig, vandtæt og med 7 pirrende vibrations variationer.

GODT AT VIDE
Fri fragt - på alle ordrer over 600 DKK.
Diskret levering - helt neutrale pakker.
Sikkerhed - vi er e-mærket.
Returret - op til 365 dage.
Sinful garanti - 100% kvalitetsprodukter.

Om Sinful Buddy Opladelig Vibrerende Penisring

Med Buddy fra Sinful er der både kraftigere erektion og vibrator i ét og samme produkt. Det gør det praktisk under samleje, fordi mandens erektion fastholdes, mens kvinden kan forlyste sig med de kraftige vibrationer.

Selve vibratoren er forholdsvis stor og udformet, så den bedst muligt rammer kvindens sensitive klitorisområde. 2 dupper for enden af selve ringen giver ham mulighed for at mærke vibrationerne oveni. Der er 7 forskellige vibrationsmuligheder at vælge imellem, der let kan styres ved hjælp af knapperne på selve produktet.

Du kan også vende vibratoren rundt, så den stimulerer undersiden af penis og mod pungen.

Denne ring er lavet i ftalatfri og latexfri silikone, der giver en god fleksibilitet. Derfor passer dette produkt også de fleste mænd.

Du oplader let den indbyggede vibrator med den medfølgende USB-oplader.

Udvalgte specifikationer:

 • Penisring med indbygget vibrator
 • Fremstillet i ftalatfri og latexfri silikone
 • 7 vibrationsmuligheder
 • Vandtæt
 • Genopladelig med USB-oplader
 • Støjsvag

Sinful Penisring Sæt 3 stk – Bedst til begynderen

Sinful Penisring Sæt 3 stk

Om Sinful Penisring Sæt 3 stk

Er du helt nybegynder indenfor penisringe, så er dette smarte sæt med 3 elastiske ringe i silikone et godt begyndersæt. Du får nemlig 3 forskellige helt klassiske, sorte ringe i forskellige størrelser, der kan bruges enten hver for sig eller samtidigt. Du får henholdsvis:

 • Ring A: Diameter 2,7 cm
 • Ring B: Diameter 3,4 cm
 • Ring C: Diameter 4,0 cm

Du sætter let disse fleksible ringe ned over roden af penis, så du opnår en både hårdere og mere længerevarende erektion. Dette er solide penisringe, som er lavet i ftalatfri og fleksibel silikone, der føles behagelig mod huden.

Afprøv gerne legetøjet alene første gang, inden du inviterer en partner med i legen. På den måde har du prøvet at tage den både af og på, så du ikke mister modet – og erektionen – midt i legen med en partner. Du kan både anvende disse ringe som en del af onani eller samleje.

Udvalgte specifikationer:

 • Solide og elastiske penisringe
 • 3 forskellige størrelser
 • Fremstillet i blød og fleksibel silikone
 • Ftalatfri og vandtæt
 • Kan kombineres eller bruges hver for sig
 • Kan bruges til onani og samleje

Sinful Powerful Vibrerende Love Ring – God til prisen

Sinful Powerful Vibrerende Love Ring

Om Sinful Powerful Vibrerende Love Ring

Lad dig ikke narre af dens lille størrelse, for dette smarte stykke legetøj fra Sinful har en kraftig vibrator, der giver god stimulation under både onani og samleje.

Selve ringen er fremstillet i ftalatfri silikone, hvilket gør den meget elastisk og fleksibel. Den indre diameter er 3,2 cm i ringen, men den kan strække sig, så den passer de fleste mænd.

Selve ringen har plads til, at du kan indsætte den medfølgende bulletvibrator. Den sidder, så den let kommer i kontakt med kvindens klitoris under samleje. I kan også tage den lille vibrator ud og lege med den på andre af kroppens sensitive områder.

Vibratoren bruger 3 styk LR44-batterier, der medfølger produktet. Du behøver derfor ikke tænke på batterierne i første omgang.

Udvalgte specifikationer:

 • Lille og kompakt vibrerende penisring
 • Fremstillet i ftalatfri silikone
 • Udtagelig bulletvibrator
 • 1 vibrationsniveau
 • Bruger 3 styk LR44-batterier (medfølger)
 • Stænktæt

Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator Opladelig – Bedst til parret

Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator Opladelig

Om Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator Opladelig

Velve er et skandinavisk mærke, der laver sexlegetøj i høj kvalitet med fokus på både design og funktionalitet. Rio fra Velve er ingen undtagelse med dens flotte kurver og lækre overflade.

Den indre diameter af ringen er 2,8 cm, men den kan strækkes, så den passer de fleste mænd.

Indvendigt gemmer denne vibrerende ring på en kraftig vibrator. Denne vibrator byder på 7 forskellige vibrationsmønstre og 3 forskellige vibrationshastigheder.

Rio er lavet i ftalatfri silikone og er helt vandtæt. Du kan derfor trygt tage dette vibrerende stykke legetøj med i bad.

Opladningen foregår let via det medfølgende USB-kabel. En fuld opladning tager 150 minutter, og så får du 90 minutters vibrerende brugstid.

Udvalgte specifikationer:

 • Vibrerende penisring
 • Fremstillet i ftalatfri silikone
 • 7 vibrationsmønstre og 3 vibrationshastigheder
 • Indre strækbar diameter på 2,8 cm
 • Vandtæt
 • Genopladelig med det medfølgende USB-kabel

Sinful Penisring med Prostata Stimulator – Bedst til anal brug

Sinful Penisring med Prostata Stimulator

Om Sinful Penisring med Prostata Stimulator

Holder du af at få stimuleret anus under seksuelle lege, så leverer denne Penisring med Prostata Stimulator varen. Der er mulighed for at få både en kraftigere erektion og spændende dobbeltorgasmer med denne justerbare penisring i glat silikone.

Selve produktet er fremstillet i en meget glat, blød og fleksibel ftalatfri silikone, der gør det let at indføre stimulatoren i anus. Den del, der kan indføres, har en længde på 8,5 cm og en max diameter på 3 cm. Med en anatomisk udformning sørger stimulatoren for at ramme dit mest sensitive punkt i anus.

Selve ringen sidder samtidigt og sørger for, at erektionen fastholdes og forbliver fyldig og kraftig. Ringens indre diameter er 4 cm, men kan strækkes, så den passer de fleste mænd.

Udvalgte specifikationer:

 • Kombineret penisring og prostata stimulator
 • Anatomisk udformet til stimulering af prostata
 • Fremstillet i ftalatfri silikone
 • Strækbar og justerbar ring
 • Vandtæt

Hvad er en penisring?

En penisring er et simpelt værktøj, der kan give dig en kraftigere og fyldigere erektion. Det er derfor også et meget populært stykke sexlegetøj, der kan bruges både til onani og sammen med en partner.

Som navnet antyder, er det en ring, der skal sidde om roden af penis. Oftest er ringen lavet af et fleksibelt materiale såsom plastik eller gummi, så den kan strække sig og sidde stramt om roden. Her hjælper ringen med at holde blodet ude i penis, så den forbliver kraftig og fyldig, selv hvis du har problemer med at fastholde erektion.

Derfor skal du bruge en penisring

Den simple, men effektive penisring har fundet vej til mange danskeres soveværelser. Der er nemlig flere fordele ved at anvende det smarte hjælpemiddel i sengen.

Du vil ofte kunne opleve, at din erektion bliver både:

 • Kraftigere
 • Længere
 • Mere udholdende
 • Mere sensitiv

Den kraftigere erektion kan også give mere seksuel selvtillid, fordi den står rankt og fyldig.

Jo ældre du bliver, jo sværere kan du få ved at opnå og fastholde erektion. Der kan også være andre grunde til, at du oplever, at penis mister pusten, når du er i gang. Her kan en penisring være et effektivt hjælpemiddel, der ikke har nogen skadelige bivirkninger.

Brian Steixner, der er læge og ansvarlig for urologi-afdelingen ved Atlanticare Regional Medical Center, understreger, at den effektive ring kan fjerne den angst og stress, der kan opstå, hvis man har problemer med at få og fastholde erektion. Derfor er en ring en billig, nem og bivirkningsfri måde, du kan få mere udholdenhed og seksuel selvtillid på.

Sådan bruger du en penisring

Denne video demonstrerer let, hvordan du påfører en penisring:

Det er altså ikke særlig kompliceret, hvis du sørger for at følge vejledningen. Sammen med en partner kan I også hjælpes ad, så ringen kommer til at sidde bedst muligt.

Det er vigtigt, at du holder pauser med at bruge ringen cirka hvert 20. minut, så blodet igen kan få lov til at strømme normalt i penis. Hvis ikke du sørger for at holde pauser jævnligt, vil du nemlig kunne beskadige vævet og blodbanen.

Hold øje, for hvis penis bliver følelsesløs, smertefuld eller skifter farve, skal ringen øjeblikligt tages af.

Sådan vælger du den rigtige penisring

Når du skal finde den rigtige penisring, så handler det i høj grad om, hvad du forventer, og hvad størrelse, du skal bruge.

Nybegynder

Som nybegynder kan du starte med de helt simple og klassiske ringe, så du kan vende dig til fornemmelsen. Det er vigtigt, at ringen slutter tæt til roden uden at være for stram. Den daglig leder af sexlegetøjsbutikken ”The Stockroom” i Los Angeles, Kara Emry, anbefaler, at nybegyndere anvender ringe i silikone. Silikone tilpasser sig let forskellige størrelser penisser og er meget lette at anvende grundet materialets fleksibilitet.

Vibrationer til parret

Der findes forskellige ringe, der foruden at sikre en kraftigere erektion også byder på eksempelvis stimulerende vibrationer eller fræk prostatamassage. Hvis du vælger en mere avanceret udgave, kan der være mere seksuel glæde både for dig og din partner.

Det er et fåtal af kvinder, der udelukkende kommer ved penetrativ sex. Derfor kan en vibrerende penisring være det, der stimulerer hendes sensitive klitorisområde, så hun opnår orgasme under samleje.

Det er blot op til dig, hvad du har mod og lyst til.