Om Erotik.dk

Erotik.dk er en blog, hvor vi hele tiden udvider med nye anmeldelser og produkter beskrivelser der er ud over normalen. Det betyder at vi ser anderledes på produkterne end, hvis vi var en butik der solgte dem. Fremfor at vise alle produkter i vores blog, udvælger vi dem som vi kan stå inde for og skriver mere om dem. På den måde får du som forbruger en bedre tilgang til valg af sexlegetøj.

Eksperter i Sexlegetøj

Vi har arbejdet med sexlegetøj, erotik og lingeri i mere end 20 år. Vi har samlet erfaringer gennem egne forhold, kontakter til sexologer og samarbejdspartnere.

Vi har skrevet artikler til medierne gennem mange år og er derfor kendt fra blandt andet Ekstrabladet.dk, BT.dk, Woman.dk og TV samt Radio.

Siden skrives primært af Lisa Andersen, der er en anerkendt skribent og forfatter inden for sexlegetøj og parforhold. Derudover har vi fået en masse hjælp af diverse sexologer og ikke mindst produkt eksperter og testere, som har arbejdet med os i mange år.

Rådgivning til det korrekte valg

Hvis du ønsker at få hjælpe til at vælge rigtigt så skal du bare tage fat i os. Du kan enten skrive direkte til os på vores kontakt side eller via email eller på Facebook. Vi vil gøre vores absolut bedste for at hjælpe dig med at finde det eller de produkter der hjælper dig bedst videre.

Vi hjælper os uden at du køber noget. Vores passion ligger i at skabe det perfekte intime liv for dig som person og jer som par. Det handler ikke om at sælge, men om at skabe noget godt sammen.

Erotik.dk tjener ingen penge på produkterne, men får en kommision fra vores partnere, hvis du køber et produkt.
Dette gør at vi kan betale driften af siden således at vi fortsat kan anmelde nye produkter som du kan få gavn af uden at gå forkert.