Konkurrence

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nu bliver det vildt!

Konkurrencen er slut – Se konkurrence siden for resultater

I denne konkurrence kan du vinde både produkter og gavekort som præmie og det bedste er at du får noget ud af det uanset om du vinder eller ej. Det er nemlig en anderledes konkurrence. Når du køber et produkt så får du nemlig et lod i konkurrencen. Jo flere du køber jo flere lodder har du.

Er det ikke fedt. Du deltager i en konkurrence selvom du køber allerede nu. Det absolut bedste er at når du køber produkter fra denne serie så får du mere for pengene. Det gælder alle produkter af mærket Sinful.

Klik på billedet herunder – så deltager du helt automatisk (se længere nede hvordan du sikre dine lodder)

Se herunder hvad du skal gøre for at deltage.

I kommentaren herunder, eller på Facebook siden, skriver du hvor mange produkter du har købt. Hvis vi udtrækker dig som vinder så tjekker vi med dit ordrenummer 🙂

Konkurrencen gælder produkter købt mellem 25. Marts og 22. April 2018

Held og lykke

 

Share.

About Author

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år interesseret sig for sexlegetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af sexlegetøj til både singler og par.

Ekspert i Sexlegetøj

Lisa har skrevet om sexlegetøj, erotik generelt og bondage mfl. i mere end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på flere sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@erotik.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

12 kommentarer

 1. Aiii hvor fedt. Jeg har lige købt 3 og så opslaget på Facebook – Det er altså smart at jeg kan deltage selvom jeg havde købt. tak for det

  Men gælder det kun mine køb fra i dag ? og hvor længe

  • Hej Peter

   tak 🙂 Vi synes også ideen er smart.
   Det gælder produkter køb mellem den 25. Marts og 22. April, så du kan deltage igen.

   God påske

 2. Jeg har købt 4 og håber det giver lidt ekstra at jeg har delt med min familie der ikke har meget

 3. Har lige købt 5 stk. efter jeg så det på Facebook. Håber det er ok at skrive begge steder

 4. Jeg forstod ikke helt om man skulle købe først og skrive bagefter. Nu har jeg købt 3 og de ser mega gode ud. Håber i hvert fald det er korrekt for vil så gerne vinde