Pipedream Fuck Me Silly Mega Masturbator

3.195,00 kr.

Pipedream Fuck Me Silly Mega Masturbator er til dig, der ønsker en realistisk onanioplevelse. Er yderst realistisk, naturlig blød og nem at rengøre

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Tag den ultra realistiske “Fuck Me Silly” sexdukke når du har lyst, i alle dine favorit positioner. Du får 9 kilos bløde og runde baller, anus og vagina, som du kan klemme, klaske og kærtegne. Dukken er fremstillet i virkelig realistisk og fleksibel Fanta Flesh i en lys farve, som du kan nyde hvor og når som helst lysten melder sig.

Hendes vagina tager dig op til 15 cm og hendes anus har en dybde på 18 cm. Det indvendige design er udformet til at føles som den ægte vare, når du trænger ind i hende.

Når du er færdig med dukken, er den nem at rengøre. Hullerne går hele vejen igennem og kan derfor nemt skylles med vand. Undgå at fylde vand i hullet på ryggen, da dette er en ventilationskanal.

Tip! Penetrer vagina eller anus fra den vinkel du finder frækkest – enten bagfra eller i missionærstilling. Vend hende 180° for at finde den rigtige stilling. Husk glidecreme for at fremme den rigtige følelse.

Specifikationer

Materialer: Realistisk Fanta Flesh (TPR).
Allergener: Fri for ftalater og latex.
Indre dybde: Vagina 15 cm, anus 18 cm.
Fuld længde: 43 cm
Bredde: 37 cm.
Højde: 27 cm.
Vægt: 9 kg.
Indgange: Åbne hele vejen igennem.
Anbefalet glidecreme: Vandbaseret.

Pleje & vedligehold

Du rengøre dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere.