Bound Love Spanking Paddle

79,00 kr.

Lad dig forføre af denne sensuelle og kraftfulde paddle med hjerter fra Bound by Private Play, der vil tage dine erotiske oplevelser til nye højder.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Tag kontrollen med Bound “Love” Spanking Paddle med hjerter

Med Bound “Love” Spanking Paddle kan du forvandle dine vildeste fantasier til en realitet. Denne udsøgte paddle er skabt til at tilfredsstille selv de mest erfarne elskere af dominans og smerte.

Denne spanking paddle er ikke for sarte sjæle – den er et kraftfuldt redskab, der kombinerer styrke og præcision. Med dens solide og holdbare konstruktion kan du levere slag, der pirrer sanserne og efterlader et frækt indtryk på din partners hud med hjerter.

Bound “Love” Spanking Paddle med hjerter er udformet med omtanke for både æstetik og funktionalitet. Den er fremstillet af førsteklasses materialer, der sikrer en behagelig og pålidelig brugeroplevelse. Det ergonomiske greb ligger perfekt i din hånd og giver dig fuld kontrol over hvert eneste slag.

Brug Bound “Love” Spanking Paddle til at vække din partners lyst og begær. Hver slag vil vække deres sanser og bringe en blanding af smerte og nydelse. Denne paddle åbner døren til en verden af dominans og underkastelse, hvor grænser udforskes og forførelse opstår.

Fantastiske Fordele: 

  • Eksklusivt og lækkert design.
  • Det perfekte BDSM-tilbehør til fræk leg.
  • Kan bruges af mænd og kvinder.
  • Kan bruges af begyndere og erfarne BDSM-entusiaster.
  • Ergonomisk formet.

Information

Mærke: Bound
Farve: Sort og rød
God til: Begge
Længde: 32 cm
Bredde: 5,5 cm
Vægt: 70 gram
Materiale: PU-læder