Bound Klassisk Blindfold Maske

39,00 kr.

Gør dine intime stunder endnu frækkere med dette lækre blindfold fra Bound by Private Play.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intim leg med Bound Klassisk Blindfold Maske Sort

Gå på opdagelse i en verden af sanselig mystik med vores Bound Klassisk Blindfold Maske Sort. Denne forførende blindfold-maske er skabt til at tilføje en ekstra dimension af spænding og intimitet til dine mest private øjeblikke.

Vores sortfarvede klassiske blindfold-maske er lavet af førsteklasses kvalitetsmaterialer, der sikrer en behagelig og luksuriøs fornemmelse mod huden. Den justerbare elastiske rem sikrer en perfekt pasform, så du kan nyde øjenmasken i fuld komfort.

Denne eksklusive blindfold-maske er designet til at forstærke dine sanser og intensivere dine erotiske oplevelser. Ved at dække dine øjne vækkes dine øvrige sanser til livet, og du kan dykke ned i en verden af forførende berøringer, pirrende lyde og forstærket smagsoplevelse.

Bound Klassisk Blindfold Maske Sort er ikke blot et smukt og elegant tilbehør, men også et redskab til at udforske dominans og underkastelse. Ved at fjerne synssansen skabes der en dybere tillid og styrkes den erotiske forbindelse mellem dig og din partner.

Fantastiske Fordele: 

  • Klassisk og simpelt design.
  • Det perfekte tilbehør til BDSM- og sanseleg.
  • Kan bruges af mænd og kvinder.
  • Kan bruges af begyndere og erfarne BDSM-entusiaster.
  • Gør intim leg endnu frækkere.

Information

Mærke: Bound
Farve: Sort
God til: Begge
Længde: 20 cm
Højde: 7 cm
Vægt: 10 gram
Materiale: Plys