Bound Blonde Blindfold Sort

39,00 kr.

Med Bound Blonde Blindfold Sort kan du opnå en dybere forbindelse med din partner og nyde en verden af sanselig nydelse og erotisk eventyr.

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Sensuel leg med Bound Blonde Blindfold Sort

Drømmer du om at overlade al kontrollen til din partner og blot nyde hans eller hendes kærlige berøringer? Så kan vi varmt anbefale, at du prøver dette smukke blonde blindfold fra Bound by Private Play. Med sin dybe, sorte farve og elegante design tilføjer den en sofistikeret og mystisk stemning til enhver erotisk oplevelse.

Dette luksuriøse blindfold er skabt til at fordybe dine sanser og skabe en intim og erotisk atmosfære. Brug dette blindfold som del af spændende forspil eller til at intensivere legen. Med din synssans udelukket kan du koncentrere dig om de følelser, berøringer og lyde, der vækker dine sanser og forstærker den erotiske oplevelse.

Vores Bound Blonde Blindfold Sort er lavet af blødt og behageligt materiale, der omfavner dit ansigt og giver dig en følelse af luksus. Den blide polstring på indersiden sikrer, at den sidder komfortabelt på plads, mens du udforsker nye grænser og nyder øjeblikket.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for bondage og sanseligt legetøj, vil vores Bound Blonde Blindfold Sort tilfredsstille dine ønsker og skabe et sikkert og behageligt rum for udforskning.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant blindfold til sensuel leg.
  • Smukke blonde detaljer.
  • Perfekt til par, der elsker intime sanselege.
  • Kan bruges til hed BDSM-leg.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges af begyndere og erfarne BDSM-entusiaster.
  • Sidder behageligt rundt om hovedet.

Information

Mærke: Bound
Farve: Sort
God til: Begge
Længde: 25,5 cm
Bredde: 6,5 cm
Vægt: 20 gram
Materiale: Polyester