Fleshlight Girls Quickshot Mia Malkova

299,00 kr.

Forkæl dig selv og tag dine intime stunder til nye højder med Fleshlight Girls Quickshot Mia Malkova.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fleshlight Girls Quickshot Mia Malkova – Intens Nydelse i Håndfladen!

Oplev uovertruffen håndjob-sjov, enten for dig selv eller sammen med din partner, med den kompakte Quickshot Mia Malkova masturbator fra Fleshlight. Dette gennemsigtige og ergonomiske hylster er designet til at give dig enestående fornøjelse med sin smarte dual-side funktion. Uanset om du er til vaginalt eller analt, har du begge muligheder lige ved hånden. Begge åbninger er præcist modelleret efter den berømte erotiske stjerne Mia Malkova, der giver dig en autentisk oplevelse, som du aldrig vil glemme.

Det indre af denne fantastiske masturbator er skabt af det utroligt hudlignende SuperSkin-materiale. Dette materiale omslutter dig med forskellige stimuleringsstrukturer, der tager dig så tæt på en realistisk oplevelse med Mia som muligt. Det er som at være sammen med hende i virkeligheden. Og som om det ikke var nok, har Mia Malkova selv sat sin signatur på emballagen, så du ved, at du har noget helt særligt i dine hænder.

Quickshot Mia Malkova er lille i størrelse, kun 11 cm i længden, hvilket gør den perfekt til enhver lomme. Den er også ideel som et sensuelt tilbehør under et blowjob eller som en ekstra pirrende dimension til forspil og elskov. Det indvendige hylster kan let tages ud af huset, hvilket gør rengøring en leg.

Så hvorfor nøjes med fantasier, når du kan få en autentisk og intens oplevelse med Fleshlight Girls Quickshot Mia Malkova? Gør dig klar til at udforske nye horisonter af nydelse og opnå tilfredsstillelse, som kun Mia Malkova selv kan levere.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og lækkert design.
  • Perfekt til solo- og parfornøjelse.
  • Lavet i hudlignende SuperSkin-materiale.
  • Lille i størrelse – fantastisk rejsekammerat.
  • Har både anal og vaginal åbning.

Information

Mærke: Fleshlight
Farve: Gennemsigtig
God til: Mand
Stimulering: Penis
Samlet længde: 11 cm
Indvendig diameter: 0,5 – 4,9 cm
Udvendig diameter: 7,1 cm
Materiale: TPE (Super Skin) og ABS