Celestials Chrissy Mini Magic Wand Vibrator

199,00 kr.

Forkæl dig selv eller din partner med Celestials Chrissy Mini Magic Wand Vibrator og oplev en verden af nydelse, velvære og intimitet. Denne elegante og alsidige vibrator er din billet til magiske øjeblikke, hvor du kan udforske dine lyster og lindre spændinger i kroppen.

Størrelse: 2,7 x 11,8 cm

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ren forkælelse til dig – Celestials Chrissy Sort Mini Magic Wand Vibrator

Skab magiske øjeblikke af nydelse og afslapning med Celestials Chrissy Mini Magic Wand Vibrator i en forførende sort farve. Denne smukke, kompakte tryllestav er skabt til at bringe glæde og velvære ind i dit liv, og den byder på en række spændende funktioner, der vil forvandle dine øjeblikke af intimitet og selvforkælelse.

Chrissy Mini Magic Wand Vibrator giver dig mulighed for at udforske en verden af sensuel nydelse med sine forskellige vibrationsfunktioner. Fra blide pulseringer til intense vibrationer kan du nemt tilpasse og justere intensiteten efter dine personlige præferencer. Den intuitive kontrol gør det let at skifte mellem de forskellige indstillinger, så du kan tilpasse din oplevelse præcis som du ønsker.

Denne mini magic wand Vibrator er designet til at levere intime øjeblikke af nydelse. Brug den til at udforske din egen krop eller dele den med en partner for at skabe tætte forbindelser og intensiverede stunder sammen. Derudover kan Chrissy Mini Magic Wand Vibrator også bruges som et effektivt redskab til at lindre ømme og trætte muskler. Dens alsidighed gør den til det perfekte redskab til både sensuel leg og velværemassage.

Vi forstår vigtigheden af sundhed og sikkerhed, når det kommer til produkter, der kommer i tæt kontakt med din krop. Celestials Chrissy Mini Magic Wand Vibrator er lavet af hudvenlige materialer, der er skånsomme mod din hud og sikrer komfortabel brug. For at gøre din oplevelse endnu mere bekvem, er Chrissy Mini Magic Wand genopladelig. Med en lynhurtig ladetid på kun 1 time kan du nyde timer af uafbrudt nydelse, uden bekymringer om batterier. Dette gør den til den ideelle følgesvend, uanset hvor du går.

Fantastiske Fordele: 

  • Størrelse: 2,7 x 11,8 cm
  • Vægt: 59 gram
  • Praktisk og lækkert design.
  • Kompakt størrelse – perfekt til rejsen.
  • Forskellige vibrationsindstillinger.
  • Perfekt til intim forkælelse og til at lindre ømme og trætte muskler.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: Celestials
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 2,7 x 11,8 cm
Vægt: 59 gram
Vibrationer: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Hudvenlige materialer

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme