ToyJoy Power Penissleeve Sæt

69,00 kr.

6 elastiske Penis Sleeves til ham. Brug dem sammen med din partner og få ny glæde af hinanden!

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Power Penis Sleeve Sæt – En Eventyrlysten Rejse i Nydelse for Ham og Hende

Opdag nye dimensioner af nydelse med Power Penissleeve Sæt – det perfekte valg for den eventyrlystne mand, der ønsker at tilføre lidt ekstra spænding og variation i soveværelset. Dette sæt, med 6 elastiske penissleeves, er designet til at forstærke og forny din intime oplevelse, både alene og sammen med din partner.

Hver sleeve i Power Penis Sleeve Sæt er fremstillet af højkvalitets, fleksibelt TPE-materiale, der sikrer både komfort og holdbarhed. Sættet byder på en række forskellige former og teksturer, hvilket giver en unik fornemmelse hver gang du bruger det. Fra let stimulerende til intensivt pirrende – der er noget for enhver smag og præference.

Dette sæt er ikke kun en fantastisk måde at udforske nye aspekter af maskulin nydelse, men også en måde at bringe et friskt pust til dit samspil med din partner. TOYJOY Manpower Power Penis Sleeve Sæt inviterer til eventyr og eksperimentering, hvilket kan intensivere den intime stemning mellem jer.

Power Penis Sleeves er både kropssikre og vandtætte, hvilket gør dem ideelle til brug under forskellige omstændigheder. Uanset om det er i brusebadet, badekaret eller soveværelset, giver disse sleeves en ekstra dimension til jeres leg.

Fantastiske fordele:

  • Fremstillet af kropssikre TPE-materialer
  • Vandtæt design for alsidig brug
  • Sættet inkluderer 6 forskellige elastiske ærmer
  • Forskellige former og teksturer for varierede oplevelser
  • Ideel til solo-brug eller som en del af parleg

Husk at vedligeholde dine Power Penis Sleeves korrekt. Efter brug anbefaler vi at rengøre dem med varmt vand og sæbe, og for den mest hygiejniske vedligeholdelse kan du anvende et specialiseret rengøringsmiddel til sexlegetøj.

Udforsk en verden af nye fornemmelser og genskab gnisten i dit sexliv med Power Penis Sleeve Sæt. Tag et skridt ind i en verden af eventyr og nydelse med Power Penis Sleeve Sæt, et must-have for den eventyrlystne mand og hans partner.

Information

  • Mærke: ToyJoy
  • Farve: Grå eller transparant
  • Materiale: ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ToyJoy Power Penissleeve Sæt”